Ευχαριστήρια επιστολή για την επιτυχία της Αιμοδοσίας στην Ικαρία τον Μάρτιο του 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο νησί της Ικαρίας.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καταρχήν, σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συνεχίζουν να ενισχύουν την Πανικάρια Τράπεζα Αίματος!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κινητή μονάδα του Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” και τα μέλη του προσωπικού του, που μας επισκέφθηκε για άλλη μία φορά, για τη διοργάνωση και την πολύτιμη συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία.

Τιμούμε και ευχαριστούμε: όλα τα μέλη της Πανικάριας Επιτροπής Εθελοντών Αιμοδοτών και ιδιαίτερα τον κο Δογάνη Γεώργιο, τον κο Κούβαρη Αυγερινό και την κα Καραπέτη Μαρίνα για την συνεχή βοήθειά τους, τους εργαζόμενους του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας για την συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της δράσης, τον Δήμαρχο Ικαρίας κο Καλαμπόγια Νικόλαο και τους εργαζόμενους στο Δήμο Ικαρίας για τη διανομή των επιστολών προς τους αιμοδότες, το Κέντρο Υγείας Ευδήλου και το ΕΚΑΒ Ικαρίας για τη στήριξή τους και τον κο Τσουρή Ισίδωρο (Faros Technology Solutions) για την δημιουργία της αφίσας.

Επιπλέον, ένα ευχαριστώ προς τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα το Ράδιο Ικαρία, την Ικαριακή Ραδιοφωνία και την ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα αυτή την εθελοντική δράση.

Και να θυμάστε, η εθελοντική αιμοδοσία του νησιού μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά ένα υψηλό έργο ανθρώπινης αλληλεγγύης για την τοπική κοινωνία μας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία.

Εκ μέρους του Γ.Ν.- Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ

Με εκτίμηση,

Γλαρός Γιώργος

Αναπ. Διοικητής Γ.Ν.- Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ

 

Συνέντευξη Διοικητή Νοσοκομείου Ικαρίας για την Αιμοδοσία 5-6-7 Μαρτίου

Check Also

Καταργώντας τις αποστάσεις στην Υγεία: πώς οι νησιώτες “πάνε” για εξετάσεις σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας

Η Ελλάδα έχει επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, προκειμένου να κατακτήσει  υψηλό επίπεδο ψηφιοποίησης στην …