Συνέντευξη Διοικητή Νοσοκομείου Ικαρίας για την Αιμοδοσία 5-6-7 Μαρτίου

Αιμοδοσία στην Ικαρία – Αιμοδοσία για την Ικαρία

Πέμπτη 5 – Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Για την Αιμοδοσία στην Ικαρία μίλησε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Ικαρίας κ.Γιώργος Γλαρός σε συνέντευξη στην Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8fm και την Σοφία Σιδηροπούλου.

Την ανάγκη να συμμετέχουν όλοι οι Ικαριώτες και αν να παρακινήσουν τους συμπατριώτες τους σε αυτήν την ύψιστη ενέργεια εθελοντισμού που έχει άμεσο αντίκτυπο στην κοινωνία του νησιού μας.

Συμμετέχουμε όλοι στην Αιμοδοσία του Μαρτίου που διοργανώνει η Πανικάρια Επιτροπή Εθελοντών Αιμοδοτών. το Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας, το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ικαρίας, το Κέντρο Υγείας Ευδήλου και ο Δήμος Ικαρίας.

Κλιμάκιο Αιμοδοσίας από το Νοσοκομείο Παίδων ”Αγία Σοφία” θα βρεθεί στην Ικαρία το τριήμερο 5-6-7 Μαρτίου σε Καραβόσταμο και Άγιο Κήρυκο.

  • Πέμπτη 5 Μαρτίου Καραβόσταμο | 15:00-21:00
  • Παρασκευή 6 Μαρτίου Άγιος Κήρυκος (Νοσοκομείο) | 9:00-15:00
  • Σάββατο 7 Μαρτίου Άγιος Κήρυκος (Νοσοκομείο) | 10:00-18:00

 

Το Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία” είναι το μοναδικό Νοσοκομείο μέσω της Πανικάριας Τράπεζας Αίματος, που καλύπτει τις ανάγκες των αιμοδοτών του Νησιού μας και των συγγενών τους, όπου και αν αυτοί βρεθούν και ταυτόχρονα όλων των περιστατικών του Νοσοκομείου Ικαρίας.

Το έργο της τράπεζας αίματος του Νησιού μας και του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” είναι ανεκτίμητο και οφείλουμε να συνδράμουμε όλοι, ούτως ώστε να αυξηθεί η προσφορά σε φιάλες αίματος, ιδιαίτερα τώρα που παρατηρείται μεγάλη δυσκολία στην κάλυψη όλων των αναγκών, τόσο των αιμοδοτών, όσο και του Νοσοκομείου μας.

Η Αιμοδοσία στην περιοχή των Ραχών δεν έγινε λόγω του προγράμματος του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και είναι βέβαιο πως θα γίνει την καλοκαιρινή περίοδο και στις Ράχες Ικαρίας.

Check Also

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Ευδήλου για τις εξελίξεις στις Μαθητικές Μεταφορές

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Εύδηλος, 14 Οκτωβρίου 2020 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΔΗΛΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. …