Υποβρύχιος καθαρισμός λιμανιού Θύμαινας – Σάββατο 1η Οκτωβρίου

0
103

Υποβρύχιος καθαρισμός λιμανιού Θύμαινας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θύμαινας σε συνεργασία με εθελοντές δύτες από τον Σύλλογο Αυτοδυτών Σάμου – Samos Divers , θα επιχειρήσουν τον καθαρισμό του βυθού του λιμανιού και της παραλίας της Θύμαινας από κάθε λογής απορρίμματα (πλαστικά μπουκάλια και σακούλες, μπαταρίες, λάστιχα κτλ) που έχουν μαζευτεί όλα αυτά τα χρόνια στον βυθό.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται καθαρισμός του βυθού στο λιμάνι της Θύμαινας και για τον λόγο αυτό αξίζει και η συμμετοχή όλων σας.

Όσοι εθελοντές θέλετε να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια σας περιμένουμε στο λιμάνι τις Θύμαινας το Σάββατο 01 Οκτωβρίου ώρα 12:30μμ

Ελάτε με την βάρκα σας, με την στολή σας με την μάσκα σας ή απλά με την καλή σας διάθεση σας και το χαμόγελο σας για αυτή την όμορφη δράση.

Αγαπάμε το νησί μας και διατηρούμε καθαρό τον τόπο μας σε στεριά και θάλασσα.

Σημείωση: Η δράση υποστηρίζεται υλικοτεχνικά από το Καθίδρυμα Ιστορικών και Αρχαιολογικών Ερευνών-ΚΟΡΣΕΑΙ (καταδυτικός εξοπλισμός) και τον Δήμο Φούρνων Κορσεών (παροχή σκάφους μεταφοράς απορριμμάτων).

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02gANh9kdi9GjXkjLLPwJsha6EjBj5AG1FXeRHro7usPTHq4fEcR4aESdzEDn636XYl&id=100057158813218