Βιογραφικό – Παρουσίαση Ειρήνης Νικ. Γαγλία, υποψήφιας Βουλευτή Σάμου (ΣΥΡΙΖΑ)

ΕΙΡΗΝΗ ΝIK. ΓΑΓΛΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν.ΣΑΜΟΥ

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1959,  κατάγομαι από τις Ράχες Ικαρίας,  είμαι παντρεμένη και έχω μία κόρη. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάω τρεις γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά).

Προέρχομαι από ναυτική οικογένεια και εργάστηκα για πολλά χρόνια στον ναυτιλιακό κλάδο, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα.

Από πολύ νωρίς ήμουν έντονα πολιτικοποιημένη και πάντα ανήσυχη για ό,τι συνέβαινε γύρω μου, με  ενεργό και πλούσια πολιτική δράση και συνεχή ενασχόληση με τα κοινά.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκα επίσης ενεργά με Συλλόγους της Ικαρίας στην Αθήνα. Υπήρξα  για πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ. σε διάφορα σωματεία της παροικίας και κυρίως στον τοπικό Σύλλογο της περιοχής μου (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΗ ΙΚΑΡΙΑΣ). Επί 16 χρόνια έχω διατελέσει μέλος του Προεδρείου του Συλλόγου και τα τελευταία 8 χρόνια είμαι Πρόεδρος του σωματείου με πολύ σημαντική δράση & παρεμβάσεις στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Το 2014 ήμουν υποψήφια με την Πανικαριακή Ενότητα Αλλαγής για τον Δήμο Ικαρίας και στις πρόσφατες Περιφερειακές Εκλογές με την Συμπαράταξη Πολιτών και τον Γιάννη Σπιλάνη για το Βόρειο Αιγαίο.

Στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο Ν.Σάμου. Αποφάσισα να ανταποκριθώ στο κάλεσμα και  να δώσω το παρόν σε αυτό το δημοκρατικό-προοδευτικό προσκλητήριο σε μία κρίσιμη περίοδο, με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που υπάρχουν γιατί θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να προχωρήσει η Ελλάδα μπροστά, να μην γυρίσουμε πίσω στο παλιό πολιτικό κατεστημένο και να εξαργυρώσουμε στο ακέραιο τις θυσίες όλων μας τα τελευταία χρόνια.

Πάμε δυνατά με ελπίδα, πίστη, όραμα και αισιοδοξία!

 

   Με τιμή

ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚ. ΓΑΓΛΙΑ

About ikariaki.gr