Τουρνουά Beachvolley Marathon στην Μεσακτή Ικαρίας : Τσινός-Πολίτης νικητές στο τουρνουά ανδρών

Όπως γράφαμε και στο μικρά-μικρά του τουρνουά Beachvolley της Βάρης  (Διάβασε ΕΔΩ) ο ΑΣ Ερμής Σύρου και ο Α.Σ Μαίανδρος Ικαρίας αποφάσισαν από κοινού να στηρίξουν τις διοργανώσεις beachvolley που διοργανώνονται στα δυο νησιά και αυτό όπως είναι φυσικό προκάλεσε και το ενδιαφέρον μας αφού είναι γνωστό ότι το Sportcyclades24.gr «αγκαλιάζει» κάθε αθλητική εκδήλωση που προβάλλει τα νησιά, ενεργοποιεί την νεολαία τους και βοηθά στη σύσφιξη  των σχέσεων μεταξύ τους .

Μπορεί η Ικαρία να μην ανήκει στις Κυκλάδες όμως είναι σχετικά κοντά με τα νησιά μας, είναι πανέμορφη, οι κάτοικοί της αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα και προσπαθούν με εκδηλώσεις και δραστηριότητες να προσελκύσουν κόσμο στο νησί τους.

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το Amstel radler beach marathon cup το οποίο διοργανώθηκε από 9 έως 11 Αυγούστου στην Μεσακτή και από την Σύρο έλαβαν μέρος το δίδυμο Βαγγέλης Τσινός και Βενέδικτος Πολίτης και ο Λεό Πρίντεζης που έπαιξε με τον Ιταλό Fabio Belli.

Τουρνουά Γυναικών

Nικήτριες οι αδελφές Μαραθοκαμπίτη που επικράτησαν της Γιώτας Πουλή και της Τριανταφυλιάς Καρίμαλη με 2-0 σετ (21-12, 21-11).

 Τουρνουά μικτών ομάδων

Νικήτρια η ομάδα των Μανώλη Κνίτη – Ναυσικάς Μαραθοκαμπίτου που επικράτησαν της ομάδας των Μάκη Τριπόδη – Σοφίας Μαραθοκαμπίτου.

Τουρνουά άνδρών

Το συριανό δίδυμο του Βαγγέλη Τσινού και Βενέδικτου Πολίτη νίκησαν τους Θανάση Κουφό και Γιώργο Κουτσολάμπρο 2-0 σετ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναδημοσίευση από : https://sportcyclades24.gr

 

Check Also

Αυστηρές συστάσεις Χαρδαλιά στους δημάρχους για τα πανηγύρια

Tους δημάρχους καθιστά υπεύθυνους για τα πανηγύρια και την αποφυγή συνωστισμού σε αυτά ο υφυπουργός …