Το Θεσσαλικό Θέατρο βραβεύεται στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου του Ανόι – 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ»

ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ 4ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΟΙ- 2019

Το Θεσσαλικό Θέατρο με την εμβληματική παράσταση για την ιστορία της Θεσσαλίας, ΤΟ ΧΩΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ σε σκηνοθεσία της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας Κυριακής Σπανού, επιλέχτηκε ανάμεσα 53 παραστάσεις να πάρει μέρος στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Πειραματικού Θεάτρου του Ανόι (Βιετνάμ) 2019.

Η επταήμερη διαμονή στο Ανόι μας γέμισε μοναδικές εμπειρίες. Γνωρίσαμε συναδέλφους από πολλά μέρη του κόσμου, είδαμε ενδιαφέρουσες παραστάσεις, συναντήσαμε εκπληκτικούς επαγγελματίες στο θέατρο που ήξεραν τι ζητούσαμε απ΄το βλέμμα μας και σε ένα λεπτό είχαν τη λύση!

Εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα και βέβαια τη Θεσσαλία στο Βιετνάμ και το Θεσσαλικό Θέατρο επέστρεψε με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές του.

Χρυσό μετάλλιο για τον ηθοποιό Δημήτρη Μαμιό, Αργυρό μετάλλιο για τη σκηνοθέτιδα Κυριακή Σπανού, Αργυρό μετάλλιο για την ηθοποιό Μαρσέλα Λένα και Αργυρό μετάλλιο για τον ηθοποιό Ηρακλή Τζαφέτα.

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή! Στους ηθοποιούς, το Θανάση Ζέρβα, το Χρίστο Κορδελά τον Αλέξανδρο Μούκανο.

Συγχαρητήρια στη Σταματία Καγκελάρη βοηθό και συνεργάτη στη σκηνοθεσία, στο Μάκη Παπατριανταφύλλου που φώτισε την παράσταση στο Βιετνάμ και βέβαια όλους τους συντελεστές του ΧΩΜΑΤΟΣ, τον Απόστολο – Φωκίωνα Βέττα, την Ολυμπία Σιδερίδου, τον Κώστα Βόμβολο, τη Ρούλα Καραφέρη, τη Ζωή Μολυβδά – Φαμέλη, τη Μαρία Όσσα, το Γιάννη Χατζηαντωνίου στις φωτογραφίες.

Το Θεσσαλικό Θέατρο εντυπωσίασε στο Βιετνάμ και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στο παρακάτω λινκ ανταπόκριση της Βιετναμέζικης τηλεόρασης για την παρουσία της Ελληνικής θεατρικής αποστολής:

https://vtv.vn/video/doan-hy-lap-dua-phim-len-san-khau-kich-lien-hoan-san-khau-quoc-te-thu-nghiem-2019-397175.htm?fbclid=IwAR3wKlHqjQvKilKHilBxdv5TD7uKwOxx42lUKxHJzae6iDk9z6UCO8YsEEo

Check Also

Ο Ηλίας Φουντούλης μιλάει στην Ικαριακή Ραδιοφωνία

Ο Ηλίας Φουντούλης μίλησε με τη Σοφία Σιδηροπούλου, λίγες ώρες πριν βρεθεί στην Ικαρία, όπου …