Το 4ο Pramnos Basketball Camp ”Bogrinho” 2019 σε βίντεο

Αυλαία για το 4ο Μπασκετικό τουρνουά της ομάδας του Πράμνου και μια νέα ομάδα μπάσκετ είναι γεγονός για την Ικαρία.

Μια μεγάλη διοργάνωση που συγκέντρωσε την νεολαία του νησιού μας, με μεγάλα ονόματα στο χώρο του αθλήματος να έρχονται στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κηρύκου Ικαρίας για μια ακόμα επίδειξη Τεχνικής από τους ειδικούς που έδωσαν στα παιδιά έμπνευση και οδηγίες στα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Γιώργος Μπόγρης ειδικός προσκεκλημένος έλαμψε και τις τρεις μέρες του Camp μαζί με την καταξιωμένη ομάδα που φέτος συγκεντρώθηκε στο νησί μας.

Η Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8FM, χορηγός επικοινωνίας του Camp, ήταν εκεί και κάλυψε σε ζωντανό χρόνο ότι έγινε στο Κλειστό Γυμναστήριο και εδώ τα συγκεντρώσαμε για να μπορούμε να τα απολαύσουμε μαζεμένα σε μια ανάρτηση.

Το σίγουρο είναι το επίπεδο στις αθλητικές διοργανώσεις έχει ανέβει και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και τις επόμενες δράσεις του Πράμνου!

 

Βίντεο όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την πρώτη μέρα του Camp


 

Βίντεο όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη δεύτερη ημέρα του Camp


Βίντεο από την τρίτη (τελευταία) ημέρα του Camp (Κυριακή 21 Ιουλίου) όπως μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας 92,8FM
To Camp έκλεισε με Παρουσίαση της νέας ομάδας μπάσκετ του Πράμνου και φιλικό με τους προσκεκλημένους του 4ου Pramnos Basketball Camp Bogrinho 2019

Και οι απονομές στους συμμετέχοντες

Check Also

Κίνδυνοι στη Θάλασσα – Ανάγκη άμεσης ευαισθητοποίησης

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε συνεχώς μάρτυρες περιστατικών με ανθρώπους που κινδυνεύουν στη θάλασσα, είτε λόγω …