Θάνατος 34χρονης Βρετανής Αστροφυσικού στην Ικαρία – Το πόρισμα του Ιατροδικαστή

Με το πόρισμα του ιατροδικαστή ολοκληρώθηκε η υπόθεση της εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανής τουρίστριας που χάθηκε το πρωινό της Δευτέρας 5 Αυγούστου από το κατάλυμα όπου διέμενε μαζί με τον σύντροφο της στα Κεραμέ Αγίου Κηρύκου και βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου από εθελοντή Πυροσβέστη.

Ακαριαίο θάνατο από πτώση βράχου αναφέρει ο ιατροδικαστής όπως θα δείτε και στο βίντεο της Ικαριακής Ραδιοφωνίας, μετά από έρευνα στον τόπο του θανάτου της Natalie Christopher σε απόσταση 1,5 χιλιόμετρα από το κατάλυμα στα Κεραμέ.

Σε πτώση από ύψος οφείλεται ο θάνατος της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, η οποία βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη το απόγευμα στην Ικαρία, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Ν. Καρακούκη, ο οποίος πραγματοποίησε την αυτοψία του χώρου και τη νεκροψία. 

«Μακροσκοπικά όλα δείχνουν πως ο θάνατος προήλθε από πτώση από ύψος. Για τις ακριβείς συνθήκες θα γίνει περαιτέρω έρευνα στο νεκροτομείο Αθηνών», είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καρακούκης.

Η Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8fm που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή σε όλα τα σημεία για να καλύψει την έρευνα, στέλνει τα συλλυπητήρια στην Οικογένεια και τους Φίλους της νεαρής Αστροφυσικού.

About ikariaki.gr