Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔ.Τύπου ΣΥΡΙΖΑ : Ανακοίνωση για την απεργιακή κινητοποίηση της 24ης Σεπτεμβρίου

ΣΥΡΙΖΑ : Ανακοίνωση για την απεργιακή κινητοποίηση της 24ης Σεπτεμβρίου

10 views

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Για την απεργιακή κινητοποίηση της 24ης Σεπτεμβρίου

Από τις πρώτες κιόλας μέρες της θητείας της, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε τις διαθέσεις της για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους εργαζόμενους και τα δικαιώματά τους. Με αποφάσεις και τροπολογίες της τελευταίας στιγμής ξήλωσε μια σειρά ρυθμίσεων που είχαν νομοθετηθεί από την κυβέρνηση της Αριστεράς για την προστασία και την αξιοπρέπεια του κόσμου της εργασίας.

banner

Με το νέο πολυνομοσχέδιο για την ανάπτυξη, καθίσταται οφθαλμοφανές πως το σχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ είναι η κατάργηση όλου του κανονιστικού πλαισίου που ρυθμίζει την αγορά εργασίας, αφού μετατρέπει τις συλλογικές συμβάσεις σε διακοσμητικό στοιχείο.

Η απάντηση του κόσμου της εργασίας θα είναι αποφασιστική. Καλούμε όλες & όλους στην κινητοποίηση των συνδικάτων, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στα σχέδια της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και του ΣΕΒ.

23/9/2019

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ