Συνέντευξη με τον Ισίδωρο Μπινίκο (Πειρατές Ικαριάς)

Η Ικαρία είναι γνωστό πως »παράγει» πολύτιμο έμψυχο υλικό που έχουν διακριθεί σε πολλούς τομείς εκτός των »στενών» ορίων του νησιού μας.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ισίδωρος Μπινίκος, προπονητής των »Πειρατών Ικαρίας» ενός αθλητικού σωματείου που ασχολείται με το Kick-Boxing και την Πυγμαχία. Ο Ισίδωρος αφού έφτασε στις κορυφαίες θέσεις στο άθλημα του κάνοντας Πρωταθλητισμό, συνέχισε την πορεία του στο άθλημα ως προπονητής, όμως μετά τον Ολυμπιακό άφησε την Αθήνα και ίδρυσε στον Άγιο Κήρυκο τους Πειρατές για να διδάξει το άθλημα που αγάπησε στους Ικαριώτες και να μείνει πλέον στο νησί που όπως λέει ο ίδιος δεν αφήνει με τίποτα.

Για το ποιοί είναι λοιπόν οι Πειρατές Ικαρίας, για το ποιός είναι ο Ισίδωρος Μπινίκος και το Kick-Boxing στην Ικαρία μίλησε το πρωί της Τρίτης 4 Ιουνίου στην Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8FM.

Μια συνέντευξη-συζήτηση που παρουσιάζει έναν μοναδικό χαρακτήρα ανθρώπου που θέλει (και τα καταφέρνει χωρίς καμία αμφιβολία) να κάνει τρόπο ζωής τον αθλητισμό σε αυτήν την γωνία του Αιγαίου, δίνοντας ακόμα μια διέξοδο στη νεολαία. Μιλήσαμε για τις επιτυχίες της ομάδας αλλά και για το πολλά υποσχόμενο μέλλον για το άθλημα στην Ικαρία γεμάτο δυνατότητες για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστώ τον Ισίδωρο για αυτή τη ιδιαίτερη στιγμή για την Ικαριακή Ραδιοφωνία να μιλήσει σε μένα και να ακουστεί από την συχνότητα μας η »Πειρατική» ιστορία που έχει την δική της μαγεία και ιστορία που αξίζει να ακουστεί!

Η συνέντευξη ηχογραφήθηκε την Τρίτη 4/6 και μεταδώθηκε από την συχνότητα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας το πρωινό της Τετάρτης 5/6 στην εκπομπή »Η Άποψη του Νότου»

Δημήτρης Φιλιπποπολίτης

 

 

 

Δείτε την σελίδα των Πειρατών Ικαρίας στο Facebook εδώ

 

 

 

About ikariaki.gr