Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου την Τρίτη 9 Απριλίου 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΓΕ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 9-4-2019

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ  (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ  (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ του νησιού συμμετέχουμε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου την Τρίτη 9 Απριλίου στις 10:30 π.μ. στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου, αντιδρώντας στο κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής.

 

Την αρνητική αυτή πραγματικότητα που καλούνται τα παιδιά και οι γονείς του νησιού μας να βιώσουν, έχουμε αλλεπάλληλες φορές καταγγείλει, αφού είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων και της Ε.Ε. που διαλύουν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και τσακίζουν τις ζωές μας.

 

Είναι αδιανόητο το 2019 ένα Νοσοκομείο που καλύπτει, όχι μόνο το νησί μας αλλά και τα γύρω  νησιά, καθώς επίσης και τους πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν αυξημένες ανάγκες και τους τουρίστες τη θερινή περίοδο, να μην έχει παιδίατρο. Είναι ανεπίτρεπτο να τρέμουμε κάθε φορά που τα παιδιά μας αρρωσταίνουν και χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

 

Είναι εξοργιστικό οι ετοιμόγεννες γυναίκες να επιφορτίζονται με ακόμη ένα άγχος, αυτό της έλλειψης της επιβεβλημένης παρουσίας του παιδιάτρου στις γέννες αλλά και μετά στις απαραίτητες εξετάσεις που πρέπει να γίνουν στα νεογνά και στην παρακολούθησή τους για όσο διάστημα μένουν στο Νοσοκομείο.

 

Μάλιστα ήδη έχει καταγραφεί περιστατικό όπου νεογνό 7 ημερών παρουσίασε πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη, η οποία ήταν αδύνατη λόγω έλλειψης παιδιάτρου και αναγκαστικά μεταφέρθηκε με την οικογένειά του στην Αθήνα!

 

Χορτάσαμε υποσχέσεις και δεσμεύσεις ότι θα λυθούν όλα τα προβλήματα του Νοσοκομείου. Ακούσαμε επίσης από τη Διοίκηση πως η Παιδιατρική λειτουργεί κανονικά και εύλογα αναρωτιόμαστε πως γίνεται, αφού η μοναδική παιδίατρος του Νοσοκομείου βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια;; Τα προβλήματά μας όχι μόνο παραμένουν αλλά και οξύνονται μιας και η υποστελέχωση και η εντατικοποίηση της δουλειάς των εργαζομένων είναι γεγονός. Πολύ εύκολα καταλαβαίνουμε πως ό,τι λειτουργεί, λειτουργεί χάρη στις υπερπροσπάθειες και το φιλότιμο του αποδεκατισμένου προσωπικού.

 

Ως μητέρες  στηρίζουμε την πρωτοβουλία των εργαζομένων του Νοσοκομείου, καθώς και των φορέων που τη στηρίζουν όπως το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Ζητάμε να στελεχωθεί πλήρως η Παιδιατρική Κλινική και να λειτουργεί κανονικά, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο να θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή και μετά να δώσουμε λύση.

 

Θα πρέπει να καταλάβουν καλά όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης πως τα παιδιά μας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε και θα πρέπει να τα προστατεύσουμε και ειδικά σε θέματα υγείας. Οι ευθύνες τους είναι εγκληματικές. Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, δικαίωμα κάθε ανθρώπου και υποχρέωση του κράτους να την παρέχει δωρεάν σε όλες και όλους, μέσα από ένα ενιαίο αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν  σύστημα Υγείας και πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά!

 

Απαιτούμε :

 • ΤΩΡΑ να δοθεί λύση από την κυβέρνηση και από όλους τους αρμόδιους ,ώστε να επαναλειτουργήσει η Παιδιατρική Κλινική.
 • Μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού όλων των κλάδων και όλων των ειδικοτήτων.
 • Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.
 • ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ στελεχωμένο και εξοπλισμένο μέσα στο ΚΥΤ
 • Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας πλήρως χρηματοδοτούμενο από το κράτος

 

Εμείς που θιγόμαστε άμεσα από αυτές τις πολιτικές που υποβαθμίζουν τις ζωές τις δικές μας και των οικογενειών μας ΠΡΕΠΕΙ να βγούμε στην αντεπίθεση!

Όλες και όλοι στην συγκέντρωση την Τρίτη 9-4-2019 στις 10:30 π.μ. στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου και στην πορεία προς την πλατεία Πυθαγόρα!

 

 

                                                                            Σάμος  7-4-2019

 

 

Αριθμός πρωτοκόλλου: 43

Σάμος, 06 Απριλίου 2019

Προς: Σχολικές μονάδες Αθμιας Εκπ/σης , Δ.Ο.Ε

 

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η

ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ                                          

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου  συμμετέχει στη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας στη Σάμο,την Τρίτη 9 Απριλίου  2019 από τις 10:00 έως τη λήξη του ωραρίου και καλεί όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου  και στην πορεία προς την πλατεία Πυθαγόρα.

 

Όλοι και όλες συμμετέχουμε μαζικά στην στάση εργασίας και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας 10:30 στην είσοδο του Νοσοκομείου , λέμε όχι στην υποβάθμιση του δημόσιου σύστημα Υγείας , λέμε όχι στο κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής.  

 

Είναι επιτακτική η ανάγκη να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που διαλύει το δημόσιο σύστημα Υγείας .

Απαιτούμε :

1) ΤΩΡΑ να δοθεί λύση από την κυβέρνηση και από όλους τους αρμόδιους ,ώστε να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική.

2) Μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού όλων των κλάδων και όλων των ειδικοτήτων.

3) Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

4) ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ στελεχωμένο και εξοπλισμένο μέσα στο ΚΥΤ

5) Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας πλήρες χρηματοδοτούμενο από το κράτος.

 

Ο Πρόεδρος

 

 

 

Αρχοντούλης Ιωάννης

Η Γραμματέας

 

 

 

Λαμπρινού Ανδριανή

 

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΗΝ

ΤΡΙΤΗ 09/04/2019

 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Σάμου καλεί ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να συμμετέχουν την Τρίτη 09/04/2019 στην προγραμματισμένη τρίωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας 10:30 στην είσοδο

του Νοσοκομείου, διεκδικώντας:

1) ΤΩΡΑ να δοθεί λύση από την κυβέρνηση και από όλους τους αρμόδιους ,ώστε να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική.

2)Μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού όλων των κλάδων και όλων των ειδικοτήτων.

3)Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

4) ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ στελεχωμένο και εξοπλισμένο μέσα στο ΚΥΤ

5)Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας πλήρες χρηματοδοτούμενο από το κράτος

Αντίστοιχη διευκολυντική στάση αποφασίστηκε και για τα νυχτερινά σχολεία.

 

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Επιβάλλεται η απεργιακή συγκέντρωση να έχει τη μέγιστη δυνατή επιτυχία

ΑΔΕΔΥ Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου Σάμος 4/4/2019

Προς όλα τα σωματεία – μέλη Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ καλεί όλα τα σωματεία-μέλη της να πάρουν αποφάσεις και να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για μαζική συμμετοχή όλων των Εργαζομένων στην στάση εργασίας, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Σάμο στις 9/4/2019 και ώρα 10 το πρωί, έως την λήξη του ωραρίου και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου Σάμου,για το κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής και γενικότερα για τα σοβαρά προβλήματα, που υπάρχουν στο τομέα της δημόσιας υγείας

ΕΛΜΕ Σάμου, 07-04-2019

 

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ

 

Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γραμματέας

Διαμαντίδης Σεβαστός                                                                  Σοφούλης Ιωάννης

 

 

 

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2

Αθήνα  04.04.2019

Αριθμ. Πρωτ: 137  

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη συνεδρίαση της 4ης Απριλίου 2019, ύστερα από αίτημα του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου, και κάνοντας χρήση της εξουσιοδότησης του Γ.Σ.,

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ

 

 

στάση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Ν.Π.Δ.Δ. και τους Ο.Τ.Α. της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου την Τρίτη, 9 Απριλίου 2019, από τις 10:00 έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να συμμετέχουν όλοι οι Εργαζόμενοι στο Δημόσιο, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Νοσοκομείου και στην πορεία προς την πλατεία Πυθαγόρα, για τα οξυμένα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της υγείας στην Σάμο και ιδιαίτερα, για το κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Σάμου.

 

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

      ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΑΣ                                    ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΕΛΗΣ

 

 

 

ΑΔΕΔΥ

Νομαρχιακό Τμήμα Σάμου                 Σάμος  4/4/2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πανσαμιακή, Πανδημοσιοϋπαλληλική Στάση Εργασίας την Τρίτη 9/4/2019 και ώρα 10 το πρωί ως την λήξη του ωραρίου.                                                       

Όλοι και όλες συμμετέχουμε μαζικά στην στάση εργασίας και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας 10:30 στην είσοδο του Νοσοκομείου , λέμε όχι στην υποβάθμιση του δημόσιου σύστημα Υγείας , λέμε όχι στο κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής  

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Σάμου της ΑΔΕΔΥ,καλεί όλους τους εργαζόμενους στο δημόσιο και όλο τον σαμιακό λαό να συμμετέχει μαζικά στην στάση εργασίας που έχει προκήρυξη η ΑΔΕΔΥ για το νησί της Σάμου και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας ,να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεση μας στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που διαλύει το δημόσιο σύστημα Υγείας και ρημάζει τις ζωές μας σε όλα τα επίπεδα .

Απαιτούμε :

1) ΤΩΡΑ να δοθεί λύση από την κυβέρνηση και από όλους τους αρμόδιους ,ώστε να επαναλειτουργήσει η παιδιατρική κλινική.

2)Μαζικές προσλήψεις μονίμου προσωπικού όλων των κλάδων και όλων των ειδικοτήτων.

3)Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων.

4)ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ στελεχωμένο και εξοπλισμένο μέσα στο ΚΥΤ

5)Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας πλήρες χρηματοδοτούμενο από το κράτος

 

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν.Τ Σάμου της ΑΔΕΔΥ

 

 

 

Θέμα : Κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας την Τρίτη 9 Απριλίου 10.00΄ – 15.00΄

 

 

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου συνεδρίασε εκτάκτως στις 3 Απρίλη 2019 με αφορμή το ουσιαστικό κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σάμου.

 

Η αρνητική αυτή εξέλιξη δεν αποτέλεσε κεραυνό εν αιθρία αλλά το σίγουρο επακόλουθο μιας αντιλαϊκής πολιτικής που είχε επισημανθεί κατ’ επανάληψη τόσο από το Εργατικό Κέντρο όσο και από τους Συλλόγους εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σάμου και άλλους φορείς, στην Βουλή, το Υπουργείο Υγείας και όλους τους αρμόδιους φορείς.

 

Η κυβερνητική πολιτική έχει οδηγήσει στην υποβάθμιση όλων των δομών υγείας και ιδιαίτερα του Νοσοκομείου καθώς μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν σχεδόν όλες οι κλινικές από την έλλειψη προσωπικού και την εντατικοποίηση της εργασίας των εργαζομένων.

 

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το υπουργείο Υγείας  για τις εγκληματικές τους ευθύνες,  που οδήγησαν στο κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σάμου, ενώ απειλείται με κλείσιμο και η Μαιευτική Κλινική. Εδώ και τώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Αποφασίζουμε  ομόφωνα την κήρυξη 5ωρης στάσης εργασίας την Τρίτη 9 Απρίλη για το νησί της Σάμου από ώρα 10.00΄ έως 15.00΄ και καλούμε τους εργαζόμενους και όλο το λαό του νησιού μας να δώσει μαζικά το παρών στην συγκέντρωση που θα γίνει 10.00΄ το πρωί στο Νοσοκομείο.

 

Απαιτούμε στελέχωση των κλινικών με το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και τεχνικό προσωπικό σήμερα. Σε περίπτωση τραγικών συνεπειών τους καθιστούμε υπεύθυνους.

Απαιτούμε το νοσοκομείο να έχει όλες τις αναγκαίες και απαραίτητες κλινικές και τμήματα, πλήρως εξοπλισμένα ώστε να παρέχει σύγχρονες και σε υψηλό επίπεδο υπηρεσίες υγείας.

 

Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς, το Σαμιακό λαό να κάνουν δική τους υπόθεση το ζήτημα της Υγείας και να συμμετέχουν μαζικά  στη συγκέντρωση στην είσοδο του Νοσοκομείου και στην πορεία προς την Πλατεία Πυθαγόρα την Τρίτη 9 Απρίλη και ώρα 10.00΄ το πρωί.

 

Για την Διοίκηση

 

 

Η Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

 

Βασιλική Βρυνιώτη                                 Μανώλης Νεοφώτιστος

 

 

 

 

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.– ΣΜΥΡΝΗΣ 2 – 83 100  ΣΑΜΟΣ

ΤΗΛ. 2273 027 561 – FAX  2273  028 440

 

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

 

 

 1. Βουλή των Ελλήνων
 2. Υπουργείο Υγείας
 3. Κόμματα Βουλής
 4. Βουλευτή Σάμου
 5. Αντιπεριφερειάρχη Σάμου
 6. Γ. Σ. Ε. Ε.
 7. Δήμαρχο Σάμου
 8. Επιμελητήριο Σάμου
 9. Δ. Ε. Η. Α Σ Π  Σάμου
 10. Δ. Ε. Η. Περιοχή Σάμου
 11. ΔΕΗ Ικαρίας
 12. Ο. Τ. Ε. Α.Ε. ΤΗΛΕΠ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΜΟΥ και Ικαρίας
 13. Ε. Λ. Τ. Α.
 14. Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Σάμου
 15. Σωματεία δύναμης Ε. Κ. Σ.
 16. Δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις
 17. Μ. Μ. Ε.

 

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ & ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΑΜΟΥ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

 

 

Γινόμαστε το τελευταίο διάστημα μάρτυρες των ολοένα συνεχόμενων περικοπών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της Υγείας.

Όπως και στο δικό μας κλάδο, η «δουλειά» καλείται να βγει από μειωμένο προσωπικό με υπερεντατικούς ρυθμούς εργασίας. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ρισκάρει με τις ζωές των παιδιών μας κλείνοντας την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου Σάμου παίζοντας με την αγωνία των γονιών που η μόνη τους διέξοδος είναι η ασύμφορη οικονομικά μεταφορά των παιδιών τους εκτός Σάμου ή να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Συνάδελφοι! Τώρα είναι η Παιδιατρική κλινική, μετά θα είναι η μαιευτική κλινική ενώ πολλές κλινικές αντιμετωπίζουν συνεχή υποβάθμιση. Οι γιατροί, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό κάνουν ένα ιερό αγώνα με μπροστάρη το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου ενώ με συνεχείς κινητοποιήσεις, ανακοινώσεις κλπ ζητούν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου και τις αρμόδιες δομές υγείας την πρόσληψη όλου του απαραίτητου προσωπικού ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες.

Καταγγέλλουμε την ανάλγητη στάση της κυβέρνησης που υπηρετεί την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση της Υγείας και ζητάμε εδώ και τώρα να επανδρώσουν με το απαραίτητο προσωπικό τις κλινικές του νησιού μας για να ανακουφιστεί ο εργαζόμενος λαός, να μην πληρώνει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του.

Συνάδελφοι, να δώσουμε όλοι παρόν στη στάση εργασίας που έχει κηρύξει το Εργατικό Κέντρο Σάμου 10-15.00 με συγκέντρωση έξω από την είσοδο του νοσοκομείου.

 

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

About ikariaki.gr