ΠΟΕ-ΔΟΥ: Καμία απόλυση εφοριακού

ΔΟΥTην κατηγορηματική της αντίθεση στο ενδεχόμενο απολύσεων εφοριακών επαναλαμβάνει η Ομοσπονδία Εφοριακών (ΠΟΕ-ΔΟΥ), τονίζοντας πως ήδη υπάρχουν «τραγικές ελλείψεις» προσωπικού στις φορολογικές υπηρεσίες…
(εφορίες, ΣΔΟΕ κ.λπ.). Η ΠΟΕ-ΔΟΥ διαμηνύει πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία απόλυση, κάνοντας μάλιστα λόγο και για προσχηματική απόκρυψη των απολύσεων πίσω από φαινόμεα διαφθοράς.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται σε σενάρια που κυκλοφορούν τις ημέρες αυτές, αλλά και στην εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου 2013 – 2016, που, όπως υποστηρίζει, προετοιμάζουν το έδαφος «για νέες απολύσεις, που καλύπτονται πίσω από διάφορες προφάσεις».
Η ΠΟΕ ΔΟΥ προειδοποιεί με κινητοποιήσεις και τονίζει: «Σε αυτούς που προσχηματικά κρύβουν τις απολύσεις πίσω από φαινόμενα διαφθοράς, ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς έχουμε διατυπώσει δημόσια τη θέση μας και δεν κρυβόμαστε: ‘Αλλο όμως η εφαρμογή του (ήδη αυστηρού για τους εφοριακούς) θεσμικού πλαισίου ποινών και άλλο η υποκριτική επίκληση της διαφθοράς, για να καλύψει απολύσεις που δεν σχετίζονται με αυτή».

 

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Check Also

Επιλογή απολυμαντικού μέσου στην επεξεργασία νερού

Της Δρος Αικ. Γ. Κωνσταντοπούλου               Γράφει για τις …