«Παρών» ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου

Χίος 5/1/2017

Το «παρών» σε δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο (7 – 8 Ιανουαρίου ) στην Αθήνα θα δώσει δια του προέδρου του Θράσου Καλογρίδη ο Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Αρχής γενομένης από την ημερίδα με θέμα «Ελληνοτουρκικές επιχειρηματικές
σχέσεις», που πραγματοποιεί το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο,
στα πλαίσια του   πολυσυνεδρίου Eurasia Money Show, το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017, ώρα 16.00-18.00 στο Ξενοδοχείο HILTON (αίθουσα Σαντορίνη 1-5).

Η ημερίδα  περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες :

1)      «Ελληνοτουρκικές επιχειρηματικές σχέσεις – πολιτικοοικονομικό περιβάλλον» (Εισηγητής: Παναγιώτης Κουτσίκος, Επιχειρηματίας-Πρόεδρος Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου)

2)      «Ενεργές εμπορικές και αναπτυξιακές σχέσεις στον αγροδιατροφικό τομέα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας» (Εισηγητής: Ξενοφών Βεργίνης, Επιχειρηματίας-Καθηγητής Οικονομικών)

3)      «Αναδιάρθρωση των κόκκινων δανείων στο τραπεζικό σύστημα» (Εισηγητής:  Γεώργιος Καλαμωτουσάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου ΝΥ-τ. Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας AmericanExpress)

4)      «Ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων Ελλάδος-Τουρκίας»(Εισηγητής:  Μαρίνος Θάνος, International marketing development-Kyvernitis Travel) και τέλος

5)      «Κοινά τουριστικά πακέτα Ελλάδος-Τουρκίας – το παράδειγμα Μυτιλήνης – Ayvalik» στο οποίο εισηγητής θα είναι ο πρόεδρος του Ε.Ο.Α.Ε.Ν

 

Αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα και λίαν σημαντική επιστημονική διάλεξης με θέμα «Μαθησιακές δυσκολίες και ΔΕΠ-Υ. Η συμβολή της διατροφής», που
διοργανώνουν ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών
Ελλάδος και Δίκτυο i-paidi.gr, με την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 και  ώρα 18:00-20:00 στο Ξενοδοχείο HILTON ( αίθουσα «Θάλεια 4»). Με την εκεί  συμμετοχή του Ε.Ο.Α.Ε.Ν. να αναδεικνύει την μεγάλη ευαισθησία του Ομίλου σε ένα εξαιρετικά σημαντικό κοινωνικό  ζήτημα.

Στη διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Eurasia Money Show θα μιλήσουν  η ψυχολόγος Ιουλία Κατσαΐτη, η ιδρυτής της ειδικός  της i-paidi.gr και ειδικός σε Μαθησιακές  Δυσκολίες , ΔΕΠ-Υ  Μαριάννα Λαγουμίδη PgD καθώς και η δρ Σήλια Ματθαίου Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Διδάκτωρ του Τμήματος Διατροφής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών .

About ikariaki.gr