Οι Πειρατές Ικαρίας ταξιδεύουν για το Δουβλίνο, μαζί με όλη την Ικαρία!

Άλλο ένα ταξίδι για την ομάδα μας, Πειρατες Ικαρίας ξεκινάει με προορισμό αυτή τη φορά το Δουβλίνο της Ιρλανδίας και την τεράστια διοργάνωση Irish open 2020!
Όλο αυτό όμως δεν θα ήταν εφικτό για το σύλλογο μας χωρίς την υποστήριξη του κόσμου. Στην εκδήλωση που έκανε ο σύλλογος μας ήρθαν να μας υποστηρίξουν από όλο το νησί , πράγμα που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί σημαίνει ότι συμμετέχει ο κόσμος στην προσπάθεια που κάνουμε κ στις μάχες που δίνουμε για να φτάσουμε την Ικαρία μέσα απ’ τον αθλητισμό της σε όλο τον κόσμο! Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας , Αθηναία, Ικαριωτισσα , Σκλαβενίτης κ σε όλους τους επαγγελματίες του νησιού που μας βοήθησαν.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που δούλεψαν για να βγει ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα και πραγματικά ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους Ικαριώτες που ήρθαν να στηρίξουν κ είναι εκεί σε κάθε μας προσπάθεια! Οι Πειρατές Ικαρίας αυτή τη φορά ταξιδεύουν με τον Ντεμαι Άγγελο να αγωνιστεί στο στυλ του light contact στα -57 κιλά αλλά γνωρίζουμε ότι πίσω απ’ τον Άγγελο βρίσκεστε όλοι εσείς, για αυτό θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε πάλι υπερήφανους!
Δείτε σε βίντεο εικόνες από το Irish Open 2019

Check Also

Καταγραφή και μελέτη τοπικών ποικιλιών φυλλοβόλων οπωροφόρων δένδρων σε Σάμο, Ικαρία και Χίο, στα πλαίσια του έργου FruiTrees2Safeguard

Οι τοπικές ποικιλίες περιέχουν μοναδική συστάδα γονιδίων που διασφαλίζουν τα χαρακτηριστικά της προσαρμοστικότητας και της …