Οι 2002GR ζωντανά στην Ικαρία

2002 GR «45th Anniversary» «Live» 16 Μαρτίου 2019 @ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ 1954

Οι θρυλικοί 2002GR πιστοί στο ραντεβού με το κοινό τους -και- φέτος, έχοντας sold out εμφανίσεις στην Αθήνα, στην Επαρχία, αλλά και στο Eξωτερικό, με δεκάδες επιτυχίες στις αποσκευές τους και ανεξάντλητο ενθουσιασμό, την σεζόν 2019 γιορτάζουν τα 45 χρόνια δημιουργίας, ζωντανών εμφανίσεων και δισκογραφίας !!!

Ο Ηλίας Ασβεστόπουλος και οι 2002GR, από τις πλέον επιδραστικές μπάντες της ελληνικής μουσικής σκηνής που πρώτη πάντρεψε ιδανικά την ποπ με το ροκ, χαρίζοντας μας αξέχαστες επιτυχίες όπως : «Είπες Πως», «Τι να σου προσφέρω», «Άννα», «Μαγική Αυλή», «Δεν είσαι έρωτας», «Ο σιδερένιος άνθρωπος»,«Αύριο» και τόσες άλλες. Στο πλαίσιο τον χειμερινών τους εμφανίσεων και συνεχίζοντας την επιτυχημένη καλοκαιρινή σειρά Συναυλίων, προσφέροντας ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, θέλουν να τηρήσουν την υπόσχεση που έδωσαν στους εκατοντάδες θαυμαστές τους, ότι θα πάνε στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος !!!

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 σας καλούν σε μια Συναυλία στην Αίθουσα του Αγίου Παντελεήμονα καλεσμένοι του Πανικάριου Αθλητικού Συλλόγου Ίκαρος, για να σας χαρίσουν στιγμές μοναδικές….!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Anr3aKfjJrw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0FT5R1Jc_qCILMMlnZOOKs7zBPXLqIkgFD5Of7pkwyrQ9AM-4QN4PZh_4

 

About ikariaki.gr