Συνέντευξη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

Στο στούντιο της Ικαριακής Ραδιοφωνίας 92,8FM βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αιγαίου με τον συνδυασμό “Άλμα ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο” κ. Κωσταντίνος Μουτζούρης και μίλησε με τον Διευθυντή της Ικαριακής Σωτήρη Πολίτη.

Ο κ.Μουτζούρης που μόλις βρέθηκε στο νησί μας επισκεύθηκε τον Ραδιοσταθμό μας θα βρίσκεται για περιοδεία τις επόμενες ημέρες στην Ικαρία για να εντοπίσει τα ζητήματα που έχουν μείνει στάσιμα όσο αναφορά την Περιφέρεια.

Η συνέντευξη που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω είχε ως θέμα τα μεγάλα έργα επιδιόρθωσης των λιμανιών, τα οδικά έργα της Ικαρίας, τις μεταφορές των μαθητών, τους τρόπους ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα αλλά και του τουρισμού για το Βόρειο Αιγαίο, και για το θέμα που απασχολεί τα μεγάλα νησιά της Περιφέρειας, το Μεταναστευτικό-Προσφυγικό, αλλά και ποιοί θα είναι οι Ικαριώτες που θα πλαισιώσουν το ”Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο”

Με την υπόσχεση πως ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης θα επανέλθει με αναλυτικές θέσεις συγκεκριμένα για την Ικαρία, ανανεώσαμε το Ραδιο-ραντεβού μας.

Check Also

Ανακοίνωση του Δήμου για την ανακύκλωση στον Άγιο Κήρυκο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετα λύπης διαπιστώθηκε πρόσφατα, ότι οι διαθέσιμοι κάδοι ανακύκλωσης της Δ.Ε Αγίου Κηρύκου, περιείχαν …