Ο Σπιλάνης για τρίτη φορά στην Ικαρία – Επίσκεψη και στους Φούρνους

Συνεχίζεται η επιτυχής προεκλογική πορεία της Συμπαράταξης Πολιτών με νέα εκδήλωση στη Μεσαριά

Ο Σπιλάνης για τρίτη φορά στην Ικαρία- θα επισκεφτεί και τους Φούρνους

Συνεχίζεται η επιτυχής προεκλογική πορεία της Συμπαράταξης Πολιτών για την Περιφέρεια, με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Σπιλάνη, πανεπιστημιακό, ειδικό για θέματα τοπικής ανάπτυξης και προβλημάτων στο νησιωτικό χώρο.

Την Παρασκευή 17/5/2019 στις 9:00 μμ, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ικαρίας θα παρουσιάσουν της θέσεις του συνδυασμού και θα συζητήσουν με τους πολίτες στη συγκέντρωση της Μεσαριάς στο Στελί (Καφενείο Πολύζου).

Την Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη θα έρθει για τρίτη φορά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σπιλάνης στην Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας-Φούρνων Κορσεών   για συγκεντρώσεις- συζητήσεις στον Άγιο Κήρυκο και στους Φούρνους (θα βγει ανακοίνωση)

Την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη, οι υποψήφιοι επαρχιακοί σύμβουλοι της Ικαρίας-Φούρνων είχαν προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Χρυσόστομο, στην Πλαγιά και στο Μαγγανίτη. Η συζήτηση περιστράφηκε για τον ρόλο που μπορεί να παίξει η Περιφέρεια στην υπερβόσκηση, τα τοπικά προϊόντα και την τοπική οικονομία, την ανακύκλωση και τον ΧΥΤΑ, το σχέδιο που πρέπει να συνταχθεί για την επόμενη προγραμματική περίοδο, την ανάπτυξη νέων δυνατοτήτων εργασίας των νέων κλπ. 

Συμπαράταξη Πολιτών- Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας

About ikariaki.gr