Με το ΡΙΚ να ταξιδεύει στην Ικαρία

salamis filoxeniaΑυτή τη Τετάρτη μια μοναδική στιγμή για τα δεδομένα της Ικαρίας έρχεται για να δημιουργήσει(όλοι το ευχόμαστε) μια συνήθεια, ο λόγος για την επίσκεψη του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου μέσω της καθιερωμένης κρουαζιέρας που διοργανώνει κάθε χρόνο στα ελληνικά νησιά φέτος δένει ΚΑΙ στην Ικαρία.

Το Salamis Filoxenia ''πιάνει'' στον Άγιο Κήρυκο αυτή τη Τετάρτη το απόγευμα μαζί με την διοίκηση, την γενική διεύθυνση και πλήθος ακροατών από την Κύπρο.Το πρόγραμμα της κρουαζιέρας περιλαμβάνει στάσεις στην Πάτμο, στη Χίο, και μετά την Ικαρία το Καστελλόριζο.

Το βράδυ της Τετάρτης εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου, όπου οι Κύπριοι αδελφοί μας θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική παράδοση του τόπου τους, ενώ θα τους υποδεχτεί η Δημοτική Αρχή αλλά και Πολιτιστικοί Φορείς της Ικαρίας.

Αυτή τη σημαντική στιγμή για την Ικαρία, καθώς αποδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο πως το νησί μας μπορεί να γίνει προορισμός για τουρισμό μέσω κρουαζιέρας.

Θα ευχηθούμε στους επισκέπτες μας να έχουν μια όμορφη διαμονή, και όμορφες εμπειρίες.

Ακούστε τι είπε στην Ικαριακή Ραδιοφωνία η κ.Αθηνά Βιολάρη, δημοσιογράφος του ΡΙΚ λίγο πριν την αναχώρηση του Salamis Filoxenia από το λιμάνι της Λεμεσού.

 

 

Κρουαζιέρα του ΡΙΚ στην Ικαρία by Ικαριακή Ραδιοφωνία 92.8fm on Mixcloud


 

Check Also

Παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο “Τουρισμός για Όλους”

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παρατείνεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, από δικαιούχους, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του Υπουργείου Τουρισμού «Τουρισμός Για …