18.5 C
Ikaria
Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Κείμενο – απάντηση του Στέφανου Παμφίλη

παμφιληςΤο τελευταίο χρονικό διάστημα δέχομαι μια επίθεση λάσπης, η οποία δεν έχει προηγούμενο.

  • Δημοσιεύουν σε διάφορους ιστότοπους δικόγραφα και πετούν διάφορα ανώνυμα έγγραφα οι άθλιοι της ανωνυμίας στην πλατεία Αγίου Κηρύκου κατηγορώντας με, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έβαλα χέρι στα χρήματα από την κατασκευή του βωμού της Ικαρίου φλόγας. Ακόμα, κάνουν και χρηματική ανάλυση από δραχμή σε ευρώ των πολλών εκατομμυρίων που «τσέπωσα», ξέχασαν όμως να ρωτήσουν τη νομαρχία με πόση διαφάνεια έγινε το έργο και ότι κάθε τιμολόγιο που κόπηκε για την πληρωμή του πέρασε από τον αυστηρό έλεγχο των εντελλομένων.
  • Με κατηγορούν οι κατήγοροι για τις κεραίες και για το κτήμα μου στην περιοχή του Φάρου οπού έχει αποδειχθεί ως τώρα ότι ούτε δημοτική έκταση έχει ο Δήμος εκεί ούτε απαλλοτριωμένη η υπηρεσία της πολιτικής αεροπορίας, (Υ.Π.Α.). Έχουν χάσει την υπομονή τους οι αρχιερείς της λάσπης, ας περιμένουν την απόφαση της δικαιοσύνης. Αυτά έσπειραν και θα δούμε τι θα θερίσουν κατόπιν των ψευδών μηνύσεων που υπέβαλαν εις βάρος μου.
  • Ομιλούν για διπλές πινακίδες στο αγροτικό μου αυτοκίνητο αλλά για κακή τους τύχη όλα είναι νόμιμα βάση του ελέγχου που έγινε από την αστυνομική διεύθυνση κατόπιν καταγγελίας που υποβληθεί ενυπογράφως και επώνυμα από τη σύζυγο του πρώην δημάρχου Κυρία Κούλα Τέσκου και τον πρώην αντιδήμαρχο του Κυρίου Τέσκου Μιχάλη Περρή του Κωνσταντίνου, μπατζανάκης του Κυρίου Τέσκου.
  • Αναφέρονται για σκάφη αναψυχής φωτογραφίζοντας κάποιου αθώου χριστιανού το φουσκωτό (αλίμονο του).
  • Ομιλούν για δενδροφυτεύσεις στο βωμό της Ικαρίου φλόγας και ίσως θα δούμε και άλλα στην πορεία αυτής της εκλογικής αναμέτρησης.

Φαίνεται, ότι η υποψηφιότητά μου τους τρομάζει και ότι πετώντας λάσπη ελπίζουν ότι θα κάνουν ζημιά στην υποψηφιότητα της Κυρίας Χριστιάνας Καλογήρου για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με το συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ». Ευτυχώς που ο κόσμος γνωρίζει τις άθλιες πομπές τους και λάσπη στη πλάτη του Παμφίλη δεν κολλάει. Καλά θα είναι να κοιτάξουν την καμπούρα τους οι γνωστοί και πασίγνωστοι στην μικρή μας κοινωνία που τους ξέρουμε όλοι με το μικρό τους όνομα, οι υπόδικοι με την σωρεία φυλακών στην καμπούρα τους. Καταλαβαίνω τον πανικό που τους διακατέχει όσο πλησιάζει η εκλογική ετυμηγορία η οποία θα είναι αμείλικτη εις βάρος τους. Δηλώνω εδώ ότι με λάσπη έμαθαν να ζουν και με λάσπη επιβιώνουν. Δεν με απασχολεί η πολιτική τους αλητεία ούτε η πολιτική τους κατρακύλα, δεν τους ακολούθησε κανένας ως τώρα ούτε στις στημένες υποθέσεις, μόνο η σεβαστή δικαιοσύνη θα τις λύσει.

Η μπόχα, η ψευτιά και οι στημένες ψεύτικες κατηγορίες είναι δικό τους προνόμιο. Τώρα, επιστράτευσαν και τις συζύγους τους βλέπεις, έχουν εφεδρεία στο παιγνίδι της λάσπης, λες και δεν γνωρίζει ο κόσμος την προβιά τους και τολμούν χωρίς τσίπα να είναι και πάλι υποψήφιοι (πιθανόν για να σωθούν).

Τους πληροφορώ λοιπόν μια και έξω ότι εγώ μέχρι σήμερα δεν έχω φάει ούτε μια ώρα φυλάκισης για τις δήθεν παρανομίες μου που δήθεν αναφέρουν και θα αναφέρουν στη λάσπη τους.  Ας αθροίσουν τις φυλακές που έχουν φάει ως τώρα, τον αριθμό από τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος τους με τη μέθοδο της αναβολής που κάθε φορά παίρνουν και τη σωρεία μηνύσεων που έχουν υποβάλει στους διάφορους πολίτες όταν είχαν διαφορετική άποψη με αυτούς.

Έχουν λοιπόν το θράσος να ζητούν την ψήφο των πολιτών ενώ το έπαιζαν τσιφλικάδες και φεουδάρχες με το ταμείο του Δήμου και τις επιδοτήσεις από ευρωπαϊκά προγράμματα, αρκετές στον αριθμό, την ίδια ώρα που εξορκίζουν την ευρωπαϊκή ένωση.

Ντροπή σας και μόνο ντροπή!!! προσπαθείτε να μετατρέψετε την ήρεμη προεκλογική περίοδο σε κατιναριό όμως δεν θα το κατορθώσετε εσείς και μόνο εσείς. Έμαθα στην πολιτική μου σταδιοδρομία να αντέχω αυτού του είδους τα χτυπήματα κάτω από τη μέση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάσα δύναμη για το καλό και την ανάπτυξη του τόπου μου όπως έκανα κάθε φορά και στο παρελθόν της αγαπημένης μου πατρίδας της Ικαριάς και όλης της επαρχίας. Κλείνοντας την απάντηση μου στους χαμοπέτακες της ιστορίας θέλω να πω στους Ικαριώτες: καμιά στήριξη στην οπισθοδρόμηση, στα κολλημένα μυαλά, στις ψευτοϋποκριτικές παλινωδίες και στον άκρατο κομματισμό.

 

Δώστε στήριξη στο αύριο, στο μέλλον που μας περιμένει, στις ανοικτές προτάσεις και πότε και ποτέ ξανά στην μούχλα του παρελθόντος.

 

 

Στέφανος Παμφίλης

stefanospamfilis.blogspot.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

14,614ΥποστηρικτέςΚάντε Like
577ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,340ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ