Οι Σεϋχέλλες της Ικαρίας στην λίστα με τις καλύτερες “κρυφές” παραλίες στον κόσμο

seyhell

Σε πρόσφατο δημοσίευμά του το περιοδικό Stylist παρουσίασε τις 10 καλύτερες “κρυφές”, ερημικές και άγνωστες παραλίες στον κόσμο και η μία είναι στην Ικαρία.

Έτσι ανάμεσα σε παραλίες σε εξωτικά μέρη όπως η Καραϊβική και το Βιετνάμ, είδαμε να φιγουράρει μία μικρή και όχι και τόσο διάσημη ελληνική παραλία.
Οι Σευχέλλες, είναι μια ονειρική παραλία με τυρκουάζ νερά, ψιλό βότσαλο και άμμο, που είναι προσβάσιμη μόνο με τα πόδια (εκτός από τη θάλασσα) και μάλιστα ύστερα από περίπου 7 λεπτά περπάτημα και λίγη… κατάβαση, αλλά η θέα της πανέμορφης παραλίας αξίζει τον κόπο. 
Η εν λόγω παραλία, δημιουργήθηκε πριν από αρκετά χρόνια από την κατολίσθηση βράχων κατά τη διάνοιξη τούνελ για τη δημιουργία δρόμου προς και από το χωριό του Μαγγανίτη, ενώ όπως αναφέρει και το άρθρο του Stylist, δεν είναι οργανωμένη και για αυτό ίσως παραμένει ακόμα ένας επίγειος “παρθένος” παράδεισος.
Δείτε τις φωτογραφίες από τις ελληνικές Σεϋχέλλες, ενώ μπορείτε να δείτε και τις υπόλοιπες παραλίες που προτείνει το βρετανικό Stylist στο site του.

Αναδημοσίευση από :http://mag.sigmalive.com

Check Also

Περιφέρεια Β. Αιγαίου : Σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης παράκαμψης του Αρμενιστή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ       Μυτιλήνη, 14 Σεπτεμβρίου 2020   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Οικονομική …