Η Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Έγινε με ιδιαίτερη επισημότητα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Παλαιού Δημαρχείου Αγίου Κηρύκου η Ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Ικαρίας κ.Νικολάου Καλαμπόγια και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας.

Στην Ορκωμοσία, παρευρέθηκε ο Μητροπολίτης Σάμου-Ικαρίας-Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού μας αλλά και πλήθος πολιτών που ευχήθηκε στους νεοεκλεγείς Συμβούλους.

Η ορκωμοσία ξεκίνησε με τον Θρησκευτικό Όρκο του νέου Δημάρχου και στη συνέχεια τον Θρησκευτικό Όρκο της πλειοψηφίας των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων. Στη συνέχεια ο νέος Δήμαρχος όρκισε τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που επιθυμούσαν με Πολιτικό Όρκο.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Ικαρίας κ.Νικόλαος Λαρδάς διάβασε μετά την ορκωμοσία μια ανακοίνωση σχετικά με την επιλογή του ιδίου αλλά και των υπολοίπων Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης να ορκιστούν με Πολιτικό Όρκο και ζήτησε να συμπληρωθεί στα πρακτικά “ότι οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης εκλέχτηκαν για να  υπερασπιστούν τα δικαιώματα του λαού”.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Δήμαρχος Ικαρίας κ.Νικόλαος Καλαμπόγιας που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, έδωσε συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες Συμβούλους και ευχήθηκε καλή δύναμη στα καθήκοντα τους.

Η ανακοίνωση της σύνθεσης του Προεδρείου της νέας Δημοτικής Αρχής θα γίνει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019

Ευχόμαστε στον νέο Δήμαρχο και στους νέους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καλή αρχή στο έργο τους!

Check Also

Η Λαϊκή Συσπείρωση για το χουντικής έμπνευσης Νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Ενώνουμε την φωνή μας με τα συνδικάτα. Να αποσυρθεί ΤΩΡΑ το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις …