Οι Αν.Έλληνες Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων για το Ιδρυτικό Συνέδριο

efxesanejsellpasxa13Σάμος 25 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Από την ίδρυση του Κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μέχρι σήμερα πέρασε ένας χρόνος.

Σκοπός και στόχος μας ήταν και είναι να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.

Τώρα πλέον ήρθε η ώρα της αλήθειας.

Η ώρα του Ιδρυτικού μας Συνεδρίου έφτασε.

Το Κινημά μας βάζει τις βάσεις για μια πιο δυναμική πορεία μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες καθορίζοντας τις δομές μας και εκλέγοντας όργανα.

Όλοι εμείς οι Ελεύθεροι, Ανεξάρτητοι Έλληνες, συνδιαμορφώνουμε και συναποφασίζουμε, μαζί με τον Πάνο Καμμένο την Εθνική μας Πρόταση.

Όλοι μαζί στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα λευτεριάς στον Έλληνα πολίτη.

Όλοι μαζί συμμετέχουμε στο Ιδρυτικό Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.) το Σάββατο και την Κυριακή 27 & 28 Απριλίου 2013.

 

Ο Νομός Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων θα εκπροσωπηθεί από τους Πολιτευτές, Χατζημιχάλη Κωνσταντίνο, Βατούγιου Λαμπρινή και Γαρυφάλλου Γεώργιο, ενώ η προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων μετά και την απόφαση της ΚΠΟΕ, που αποφάσισε σε ξεχωριστές  περιπτώσεις να εκπροσωπούν το κίνημα από νομούς με συστάδα πολλών νησιών ένας εκπρόσωπος, όρισε την Σάμο να εκπροσωπήσει ο Παρθένης Νικόλαος, την Ικαρία ο Βατούγιος Κυριάκος και τους Φούρνους η Μακρή Ειρήνη.

 

Επίσης να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες μας, πως τις επόμενες ημέρες και μετά την ολοκλήρωση του Ιδρυτικού Συνεδρίου, θα ανακοινώσουμε και επίσημα την λειτουργία των νέων γραφείων του Κινήματος στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη 59 (Πλ. Πυθαγόρα) στην πρωτεύουσα του Νομού.

 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ – ΦΟΥΡΝΩΝ

Check Also

Για το αυγό του φιδιού που εκκολάπτεται ποιος δεν έχει μερίδιο ευθύνης;

Περιστέρι, 11 Σεπτεμβρίου 2020   Η Μόρια, η ντροπή της Ελλάδας και της Ευρώπης, δεν …