Η Αλλαγή του χρόνου στον Άγιο Κήρυκο – 2020 Ευχές από την Ικαρία – Χρόνια Πολλά!

Με έναν πρωτότυπο τρόπο άλλαξε ο χρόνος στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας.

Ο Δήμος Ικαρίας σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αγίου Κηρύκου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιωάννη Μελά, διοργάνωσε την αλλαγή του χρόνου παρέα με το… Νήσος Χίος.

Το Επιβατηγό-Οχηματαγωγό πλοίο της Hellenic Seaways λίγο πριν μας αφήσει το 2019 κατέπλευσε στον Άγιο Κήρυκο με τους χαιρετισμούς του από την κόρνα του πλοίου να σημαίνουν το τέλος του 2019 και της δεκαετίας που ανήκει πλέον στην ιστορία.

Ο Δήμαρχος Ικαρίας Νίκος Καλαμπόγιας μαζί με τον Αντιδήμαρχο Φίλιππο Τσαντέ παρέδωσαν στον Πλοίαρχο και στο πλήρωμα του Νήσος Χίος Βασιλόπιτα και μια κάρτα με τα Κάλαντα της Ικαρίας εκ’μέρους του Συλλόγου ”Ιωάννης Μελάς”, ενώ ο Γιάννης Ρούσσος έπαιζε τα Κάλαντα στο βιολί.

Παρών και ο Άγιος Βασίλης που έφτασε στον Άγιο Κήρυκο λίγες μέρες πρίν (Ο Άγιος Βασίλης ήρθε… στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας) και έστησε έναν Ικαριώτικο, τον πρώτο του 2020 μαζί με τους παρευρισκόμενους. Ο χορός γρήγορα έφτασε εντός του πλοίου, δίνοντας σε όλους πλήρωμα και ταξιδιώτες τις ευχές για καλή χρονιά με Υγεία και Αγάπη.

Η αναχώρηση του Νήσος Χίος ήταν εξίσου εντυπωσιακή, με πυροτεχνήματα από την στεριά να αποχαιρετούν το πλοίο αλλά και τον κεντρικό προβολέα του πλοίου να αποχαιρετά την Ικαρία!

Όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, Η Ικαριακή Ραδιοφωνία εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Προσωπική και Οικογενειακή Ευτυχία και …Χαμόγελα πολλά και αληθινά Χαμόγελα για να αγκαλιάσουμε το νέο έτος που ήρθε πολλά υποσχόμενο!

Καλή Χρονιά!


Check Also

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για Σάμο και Ικαρία την Τρίτη 14 Ιουλίου

⚠️Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 🔥 που εκδίδει η @GSCP_GR για αύριο Τρίτη …