Home ΠολιτισμόςΣύλλογοι Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση Ορειβατικού Πεζοπορικού Συλλόγου: Κυριακή 15/11/15

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση Ορειβατικού Πεζοπορικού Συλλόγου: Κυριακή 15/11/15

by ikariaki.gr
2 views
Poster-Assembly-OPSI-blogΌπως ανακοινώσαμε στο πρόγραμμά μας (βλ. προηγούμενο ποστ), το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΣ Ικαρίας καλεί μέλη και φίλους στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα γίνει την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεως Αγίου Δημητρίου Ραχών στις 6 ώρα το απόγευμα. Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:
  • Πεπραγμένα και προγραμματισμός δράσεων.
    Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας όσα έγιναν την περασμένη χρονιά και να σας ενημερώσουμε για όσα έχουμε αποφασίσει να γίνουν στους επόμενους μήνες. 
  • Δίκτυο μονοπατιών, κληρονομιά και προοπτικές.
    Το θέμα αφορά την πολύ σημαντική, μόνιμη δραστηριότητα του Συλλόγου μας ήδη από την ίδρυση του. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία του έργου μας μέχρι στιγμής και να μιλήσουμε για το γενικό πλαίσιο και το σκοπό της δουλειάς μας.

  • Αθλητισμός βουνού και ασφάλεια
    Καθώς με την πάροδο του χρόνου αναδεικνύονται συνεχώς τα σπουδαία πλεονεκτήματα της Ικαρίας σ’ αυτόν τον τομέα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις σχετικές δραστηριότητες και να μιλήσουμε για τα θέματα ασφάλειας και ευθύνης.

 

  • Εθελοντισμός

    Όπως ανακοινώσαμε στο πρόγραμμά μας, εφέτος θα δώσουμε βάρος στην εθελοντική δουλειά στα μονοπάτια καθώς και σε άλλες σχετικές πρωτοβουλίες. Είναι σημαντικό για μας να εξηγήσουμε το λόγο που κάνουμε αυτή τη δουλειά και να φέρουμε κοντά μας κι άλλους εθελοντές.
  • Οικονομικά ζητήματα.
    Θα γίνει ενημέρωση για την κατάσταση του ταμείου και τα μέσα χρηματοδότησης του έργου του Συλλόγου μας.
  •  Εγγραφές νέων μελών.
Η εγγραφή στοιχίζει 10 ευρώ και η ετήσια συνδρομή μέλους επίσης 10 ευρώ. Τα μέλη εγγράφονται στο βιβλίο μελών, εξασφαλίζοντας εκτός από το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, έγκυρη ενημερωση και ισότιμη συμμετοχή στις διαδικασίες, τις δράσεις, τις εκδρομές και γενικά οτιδήποτε αφορά την πορεία του Συλλόγου μας.
Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους. Μετά την παρουσίαση κάθε θέματος θα γίνεται ελεύθερη συζήτηση. Ιδιαίτερη πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνουμε στους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και των Πολιτιστικών Συλλόγων, αφού ορισμένα από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε αφορούν τομείς σημαντικούς για την Ικαρία, όπως ο τουρισμός, το περιβάλλον και η διαχείριση και ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.
 

Σας περιμένουμε!

Το Δ.Σ.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue