Επαρχείο Ικαρίας  – Ενέργειες για θέματα υγείας και οδοποιίας

ygeia

 

                                                                          ΙΚΑΡΙΑ 151-2015

                

 

                                   Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

 

 

Την Δευτέρα μετακινείται η Ιατρός από τον Μαγγανίτη για να καλύψει την κενή θέση στο Ιατρείο των Ραχών έως ότου δοθεί λύση για να επαναπροκηρυχθεί η θέση Ιατρού για Μαγγανίτη.

 

 

Εστάλη η έκθεση από πλευράς Νοσοκομείου με την ευθύνη του Διοικητή κ. ΛΑΙΤΣΑ στην ΔΙΠΕ Πειραιώς που αφορά το θέμα της ίδρυσης μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο της Ικαρίας. Με την συνεργασία όλων, του συλλόγου των νεφροπαθών, του ιατρικού  και βοηθητικού προσωπικού του Νοσοκομείου και την βοήθεια του Μάνου Λογοθέτη και του Χριστόδουλου Στεφανάδη.

 

 

Κατόπιν του εγγράφου που απέστειλε ο Έπαρχος στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, VODAFON και WIND για την βελτίωση της βατότητας του οδικού τμήματος προς τον παλαιό ΟΤΕ, περιοχή Μαυράτο, οι εταιρίες άμεσα ανταποκρίθηκαν και έστειλαν μηχανικό για να μελετήσουν τις ανάγκες και να καταγράψουν το επικίνδυνο οδικό τμήμα, μαζί τους ήταν και ο μηχανικός του Επαρχείου. Μετρήθηκε το επικίνδυνο σημείο και η μελέτη θα παραδοθεί στις εταιρίες προς άμεση αποκατάσταση των κατεστραμμένων κομματιών και άρση της επικινδυνότητας άμεσα.

 

 

ΔΡΟΜΟΣ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ-ΙΚΑΡΙΑΣ_1

About ikariaki.gr