Ενημερωτική εκδήλωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ικαρία για ασφαλιστικά θέματα

Σας γνωρίζουμε ότι ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών παλιννοστούντων συνταξιούχων στις 18/4/2019 κατόπιν συνεννόησης με την υπηρεσία κοινωνικών ασφαλίσεων της αμερικανικής πρεσβείας και την διεύθυνση του ξενοδοχείου Φιλιοππη (τηλ 2275024124) θα γίνει στην αίθουσα του ξενοδοχείου στις 18/4/2019 (17:00-20:00).

 

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στα πλαίσια της καθιερωμένης πλέον ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, σκοπεύει να επισκεφθεί το νησί της Ικαρίας με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικάνων και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α. που τώρα κατοικούν στο νησί.

Η ενημέρωση θα αφορά τις τελευταίες εξελίξεις και εφαρμογές για τις Συντάξεις του Αμερικανικού Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων του επονομαζόμενου Social Security Administration.

Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα βρίσκεται στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, πρόθυμο να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό πρόβλημα σας απασχολεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας στο Τηλ.210-7202426 καθημερινά από 9.30-11.30 εκτός Τετάρτης.

 

About ikariaki.gr