Έκκληση για την σωτηρία του Επαρχείου

Ικαρία  8/6/2019

Έκκληση για την σωτηρία του Επαρχείου

Οι εμπλεκόμενοι με τον τουρισμό της Ικαρίας, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Μουτζούρη για την εκλογή του ως Περιφερειάρχη του Βορείου Αιγαίου.

Κάμουμε έκκληση στον νέο Περιφερειάρχη να διατηρήσει τον θεσμό του Επαρχείου Ικαρίας και να κάνει όλες τις αναγκαίες ενέργειες ώστε να μην υποβαθμιστεί.

Κάνουμε έκκληση στον Έπαρχο Ικαρίας, να αγνοήσει τις όποιες άλλες δεσμεύσεις και να δεσμευτεί απέναντι στους χιλιάδες ψήφους των Ικαριωτών που τον στήριξαν, αλλά και απέναντι στα προβλήματα του νησιού μας που ζητούν λύση.Οι συ-στράτευση και οι συνεργασία όλων, δεν επιλογή, είναι υποχρέωση.

Πιστεύουμε ότι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο κοινός στόχος, είναι ο επικεφαλής του Επαρχείου να είναι ένας εκ τον εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων του νησιού μας.

Τα προβλήματα του νησιού μας είναι πολλά, ο Έπαρχος Ικαρίας πρέπει να τα γνωρίζει και να τα βιώνει και ίδιος.

Η Δημοκρατία μας επιβάλει να μην αγνοηθεί η βούληση του Ικαριακού λαού.

Κάνουμε έκκληση προς όλους, να κάνουν ότι είναι απαραίτητο ώστε να τοποθετηθεί ένας εκλεγμένος από όλους εμάς, για επικεφαλής του Επαρχείου Ικαρίας.

 

Με εκτίμηση,

Θοδωρής Ανδριώτης

 

 

Σχετικό άρθρο : https://www.ikariaki.gr/anoichti-epistoli-pros-ton-eparcho-ikarias-k%CE%84panagioti-genouzo/?fbclid=IwAR0iETCrHIi-xFB0LIELrjOuMqEg7FYRJqxEIpbv-2ZQf6Gr9HizqYeKIsk

About ikariaki.gr