Εκδηλώσεις ενάντια στα Ναρκωτικά στην Ικαρία – Συνέντευξη με το Παράρτημα Ικαρίας Εθνικού Συμβουλίου ενάντια στα Ναρκωτικά

Η 26η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους στις 7 Δεκεμβρίου του 1987 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Με αφορμή την Ημέρα αυτή το Παράρτημα Ικαρίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών έχει προγραμματίσει ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις οποίες μίλησε στην Ικαριακή Ραδιοφωνία 92.8 η πρόεδρος του Παραρτήματος της Ικαρίας Γιολάντα Σιαλμά.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή 26 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δράσεις ενημέρωσης από μέλη του Παραρτήματος στα τρία Δημοτικά Διαμερίσματα της Ικαρίας. Το Σάββατο 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί προβολή ντοκιμαντέρ και ταινίας στις 20:30 στο Μάραθο, σε συνεργασία με την Ένωση Δημοκρατικών Γυναικών, ενώ η ίδια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιουνίου στον Άγιο Κήρυκο, στην αίθουσα του Παλαιού Δημαρχείου στις 20:30 με τη συμμετοχή μελών της ομάδας του Αρχείου Παραδοσιακής Μουσικής Ικαρίας.

Η κυρία Σιαλμά αναφέρθηκε, επίσης, στα προβλήματα που παρατηρήθηκαν τον τελευταίο καιρό λόγω της πανδημίας, στην αύξηση της χρήσης και διακίνησης ουσιών και στη σημασία της πρόληψης με την ενημέρωση τόσο των παιδιών όσο και των γονέων.

Σοφία Σιδηροπούλου – Ικαριακή Ραδιοφωνία 92,8

 

 

Check Also

Αναβολή προγραμματισμένης δακοκτονίας λόγω καιρικών συνθηκών

Ενημερωθήκαμε από την Υπεύθυνη Γεωπόνο Ένωσης εργολάβων Κυργεωργιου-Τριτσινιωτη κ.Δεληγιάννη Σταματία πως η προγραμματισμένη διαβροχή αναβάλλεται …