Ευχαριστήριο για το Γηροκομείο Ικαρίας – Φεβρουάριος 2020

                                            Γηροκομείο Ικαρίας              1\2\2020

Στη μνήμη της  Κανέλας Καλογρίδη και της κόρης της Μαρίας, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι, προσέφεραν  στο Γηροκομείο 300 ευρώ. Τους ευχαριστούν θερμά οι εθελοντές που φροντίζουν τους ηλικιωμένους και η επιτροπή στήριξης.

Η οικογένεια Σ. Μανάφα στη μνήμη της μητέρας και γιαγιάς, που έφυγε απ’ τη ζωή πριν ένα χρόνο, προσφέρει στο Γηροκομείο 150 ευρώ. Οι ηλικιωμένοι που διαβιούν στο ίδρυμα οι εθελοντές που τους φροντίζουν και η επιτροπή στήριξης, τους ευχαριστούν θερμά.

Ευχαριστούν επίσης όλους όσοι μέχρι και σήμερα στηρίζουν την πολύχρονη προσπάθεια να παραμείνει ανοιχτό το Γηροκομείο και ειδικότερα την Ικαριακή Αδελφότητα Αμερικής που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε την στήριξή της.

Πιστεύουμε όλοι πως αυτό το μήνα, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Δήμαρχος, η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, θα προβεί στην έκδοση της άδειας λειτουργίας του Ιδρύματος ώστε το Γηροκομείο να λειτουργήσει από τον Δήμο και τα αρμόδια υπουργεία, με όλους τους όρους που απαιτούνται για την φροντίδα των ηλικιωμένων.

Πετράκη Κατερίνα

Μέλος της επιτροπής στήριξης του γηροκομείου

Check Also

Η προέλευση της φράσης «Ούλοι εμείς εφέντη»

Του Νάσου Μπράτσου Σε λίγες μέρες θα γιορταστεί γι’ άλλη μία φορά η επέτειος της …