Ευχαριστήρια επιστολή στο Νοσοκομείο Ικαρίας από την Οικογένεια της Βασιλικής Λαρδά-Καρίμαλη

 

ΠΡΟΣ : Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ικαρίας
ΚΟΙΝ. : 1) Ιατρικό, Νοσηλευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό
2) κ. Σιδέρη Λεωνίδα
3) κ. Τσαρνά Παντελή
Ικαρία, 26/5/2020
Ευχαριστήρια επιστολή

Με την παρούσα επιστολή, θα επιθυμούσαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες καθώς και την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας σε όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κέντρο Υγείας Ικαρίας, για την αμέριστη συμπαράσταση και την βοήθεια που πρόσφερε στον Βασίλη Λαρδά, αλλά και σε εμάς, την οικογένειά του, κατά τη διάρκεια της δύσκολης μάχης που έδωσε για την ζωή του.

 


    Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιατρό κ. Σιδέρη Λεωνίδα, όχι μονάχα για το άριστο επιστημονικό του κύρος, την κατάρτιση και το υψηλό αίσθημα ευθύνης, μα και για το εξαίρετο ήθος, τον σεβασμό και το ειλικρινές προσωπικό ενδιαφέρον που έδειξε για τον ασθενή μας, καταβάλλοντας ακούραστα, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα,κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να επιλύεται όποιο κάθε φορά πρόβλημα ή επιπλοκή παρουσιαζόταν. Επιπλέον, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ιατρό κ. Τσαρνά Παντελή, για την άρτια επιστημονική του επάρκεια, μα και την απρόσκοπτη και πολύτιμη αρωγή του. Με τις επιστημονικές τους γνώσεις,την αρμονική τους συνεργασία και την ανθρώπινη στάση τους, οι κύριοι Σιδέρης και Τσαρνάς μερίμνησαν ώστε να εξασφαλιστεί για τον ασθενή μας ποιότητα ζωής-ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια της δεκαετούς μάχης που έδωσε-αποδεικνύοντας πως η ιατρική είναι το ευγενέστερο λειτούργημα, εκείνο που υπηρετεί με ανιδιοτέλεια πρωτίστως την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

 

      Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, το οποίο ήταν πάντοτε παρόν και πρόθυμο να φροντίσει τον ασθενή μας, αλλά και να συνδράμει τόσο τους γιατρούς, όσο και εμάς, πάντα με υπομονή, με διακριτικότητα, με κατανόηση και ευγένεια.

 

Με βαθύτατη εκτίμηση,
Οικογένεια Βασιλικής Λαρδά-Καρίμαλη

Check Also

Τα θεματικά surf camps του Ikaria Surf School αυτό το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ, έστω και με ιδιαιτερότητες φέτος και το Ikaria Surf School έχει ετοιμάσει όπως …