Ευχαριστήρια επιστολή αιμοδοσίας του Αναπληρωτή Διοικητή Γ.Ν.- Κ.Υ. Ικαρίας

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στο νησί της Ικαρίας.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, καταρχήν, σε όλους τους εθελοντές και νέους αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και με προθυμία και ζήλο συνεχίζουν να ενισχύουν την Πανικάρια Τράπεζα Αίματος!

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”και όλα τα μέλη του προσωπικού του ξεχωριστά, που μας επισκέφθηκε για άλλη μία φορά, για τη διοργάνωση και την πολύτιμη συμβολή τους στην εθελοντική αιμοδοσία.

Τιμούμε και ευχαριστούμε: όλα τα μέλη της Πανικάριας Επιτροπής Εθελοντών Αιμοδοτών και ιδιαίτερα τον κο Κούβαρη Αυγερινό, τον κο Δογάνη Γεώργιο, την κα Καραπέτη Μαρίνα και για την συνεχή βοήθειά τους, τους εργαζόμενους του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας για την συμβολή τους στην υλοποίηση αυτής της δράσης, τον Δήμαρχο Ικαρίας κο Καλαμπόγια Νικόλαο, τον Αντιδήμαρχο Ραχών κο Πολίτη Σωτήριο, τους εργαζόμενους στο Δήμο Ικαρίας για τη διανομή των επιστολών προς τους αιμοδότες, τον κο Τσουρή Ισίδωρο (Faros Technology Solutions) για την επεξεργασία της αφίσας και όλους όσους συνέβαλαν στην διανομή του έντυπου και ηλεκτρονικού ενημερωτικού υλικού.

Επιπλέον, ένα ευχαριστώ προς τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα την Ικαριακή Ραδιοφωνία, το Ράδιο Ικαρία και την ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου οι οποίοι συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα αυτή την εθελοντική δράση.

Και να θυμάστε, η εθελοντική αιμοδοσία του νησιού μας δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, αλλά «η κορωνίδα του εθελοντισμού».

Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη εθελοντική αιμοδοσία.

Εκ μέρους του Γ.Ν.- Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ

Με εκτίμηση,

Γλαρός Γιώργος

Αναπ. Διοικητής Γ.Ν.- Κ.Υ. ΙΚΑΡΙΑΣ

Check Also

Πρόσωπα και το έργο τους – Μια δράση του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων

Πρόσωπα και το έργο τους Μια δράση του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων Πρόκειται για προσπάθεια να …