Κανονικά συνεχίζεται το δρομολόγιο του Μύκονος από τη Λήμνο

Θα επιβιβάσει ταξιδιώτες τελικα το δρομολογιο του BS Myconos απο Λήμνο για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ (Σάμο)-Καρλόβασι (Σάμο)-Φούρνους-Αγ. Κήρυκο (Ικαρία)-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά.

Με νέα ανακοίνωση η Blue star ενημερώνει πως θα επιβιβάσει ταξιδιώτες με κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά. Στο δρομολόγιο που εκτελεί μετά τον αποκλεισμό στο νησί της Λήμνου και ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 12 Μαρτίου.

Ακολουθεί η προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρίας.

12/03/2020 – ATTICA GROUP – ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ F/B BLUE STAR MYCONOS

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης, κατόπιν οδηγιών του ΕΟΔΥ και σε συνεννόηση με τις Λιμενικές Αρχές, το πλοίο BLUE STAR MYCONOS θα αποπλεύσει από τον λιμένα Λήμνου στις 15:00, προκειμένου να εκτελέσει το υπόλοιπο του δρομολογίου του για Μυτιλήνη-Οινούσσες-Χίο-Βαθύ (Σάμο)-Καρλόβασι (Σάμο)-Φούρνους-Αγ. Κήρυκο (Ικαρία)-Μύκονο-Σύρο-Πειραιά.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, το πλοίο δεν θα επιβιβάσει επιβάτες από τους λιμένες αναχώρησης. Οι ήδη επιβαίνοντες επιβάτες θα αποβιβαστούν στους λιμένες προορισμού τους και θα τους δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες με μέριμνα του ΕΟΔΥ.

Η Εταιρεία είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τις Λιμενικές Αρχές και θα προβεί σε περαιτέρω ανακοίνωση για κάθε εξέλιξη.

Καλλιθέα, 12 Μαρτίου 2020

About ikariaki.gr