Από το 1ο Σεμινάριο της σειράς ”Οι θεωρητικές Βάσεις της Πολιτικής Οικολογίας” με εισηγητή τον Ηλία Γιαννίρη

17/12/2019       
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές 16 Δεκεμβρίου το πρώτο σεμινάριο της σειράς “Οι θεωρητικές Βάσεις της Πολιτικής Οικολογίας”, με εισηγητή τον Επικ. Καθηγητή Πολυτεχνείου Κρήτης, Ηλία Γιαννίρη, ένα από τα ιστορικά, ιδρυτικά στελέχη των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη χώρα μας.

Το επόμενο σεμινάριο της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου 6:00-9:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ, Νίκης 4, 10563, στην Αθήνα, με θέμα: «Η Μεταπολεμική Σκηνή – Η Ανάπτυξη της Πολιτικής Οικολογίας», με Εισηγητή τον Γιάννη Παρασκευόπουλο, Νομικό και ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

Για δηλώσεις συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ: http://www.greeninstitute.gr/oi-theoritikes-baseis-tis-politikis-oikologias/

Όσοι επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης με τη λήξη του κύκλου σεμιναρίων, (υποχρεωτική η παρακολούθηση τουλάχιστον 3 διαλέξεων).

#ΠολιτικήΟικολογία #Ecologyforthefuture @greenistitute @ecogreens

Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο της εκδήλωσης στην διεύθυνση

Το πλήρες βίντεο της εκδήλωσης θα αναρτηθεί επίσης στο κανάλι των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ στο YouTube στην διεύθυνση https://www.youtube.com/user/ecogreens

Στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε την παρουσίαση του Ηλία Γιαννίρη όπως την παρουσίασε στο σεμινάριο, καθώς και σε πιο αναλυτική μορφή με παραπομπές.

Check Also

Από τους πανηγυρισμούς στην επίκληση του φιλότιμου και της ατομικής ευθύνης

Περιστέρι, 8 Αυγούστου 2020 Ελένη Σταύρου: «Από τους πανηγυρισμούς στην επίκληση του φιλότιμου και της …