Ανακοίνωση Συλλόγου Κάμπου για την ρύπανση με συνθήματα σε τοιχίο του χωριού

Πριν από λίγες ημέρες βρεθήκαμε μπροστά σε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.
Το μεγάλο τοιχίο στη στροφή του πέτρινου, είχε βαφτεί με συνθήματα.
Συγχωριανοί μας ενημέρωσαν, ότι εντόπισαν το κύριο που τα έγραφε αλλά παρόλες τις παρατηρήσεις που του έγιναν, αυτός τελείωσε το έργο του και αποχώρησε

Ο συγκεκριμένος ενοχλήθηκε από μέρους μας 2 φορές, προκειμένου να επαναφέρει στην αρχική κατάσταση το τοιχίο, αλλά δυστυχώς οι συστάσεις μας δεν εισακούστηκαν.
Έτσι λοιπόν σε δεύτερη φάση που τον εντόπισαν στον ευδηλο να γράφει σε τοίχους, συγχωριανοί μας ενημέρωσαν τη δημοτική αρχή και την αστυνομία, προκειμένου να του γίνουν συστάσεις.

Σε αυτό το σημείο, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι ο σύλλογος μας κάθε χρόνο δουλεύει εθελοντικά μαζί με όλα τα μέλη και τους φίλους του χωριού προκειμένου να είναι η περιοχή μας καθαρή.
Λυπούμαστε πάρα πολύ που εν έτη 2020 βρισκόμαστε ακόμα μπροστά σε τέτοια περιστατικά.

Η επικοινωνία κοινωνικών – πολιτικών – αθλητικών κτλ απόψεων, δεν χρειάζεται να γράφεται σε τοίχους. Μπορεί ο καθένας από εμάς να επικοινωνεί τις απόψεις του μέσω του ίντερνετ και των τοπικών μέσων ενημέρωσης.
Ονειρευόμαστε μια ΙΚΑΡΙΑ πιο ΚΑΘΑΡΗ για εμάς και τα παιδιά μας, χωρίς πεταμένα αυτοκίνητα, χωρίς παλιόσιδερα και σκουπίδια στις άκρες των δρόμων, χωρίς βαμμένους τοίχους. Είμαστε διατεθειμένοι να εργαστούμε εθελοντικά για την επίτευξη αυτού του στόχου, τόσο εμείς, όσο και η μεγαλύτερη μερίδα των συγχωριανων που εκπροσωπουμε σαν σύλλογος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΜΠΟΥ

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2151580388299979&id=382135911911111

 

Check Also

Ο Σύλλογος Γονέων Δημοτικού Ευδήλου για τις εξελίξεις στις Μαθητικές Μεταφορές

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Εύδηλος, 14 Οκτωβρίου 2020 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΔΗΛΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ Αριθ. Πρωτ. …