19.1 C
Ikaria
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Ανακοίνωση Επαρχείου για τεχνικά θέματα – Ιατρούς στους Φούρνους – Σφαγείο Ικαρίας

ikaria-mapκατσικια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     ΙΚΑΡΙΑ:11-9-2014 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                                          

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΚΑΡΙΑΣ                                 

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ                           

Ταχ. Δ/νση:Αγιος Κήρυκος                      

Ικαρίας Τ.Κ. 83300                                                                                                             83 100, Σάμος                                             

ΤΗΛ:(22750)23822,23094                           

ΦΑΞ:(22750)22822                                                                                          

                                                                   

 

                                                                          

                                                                          

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΡΧΕΙΟΥ

 

 

 

Γνωστοποιείται σε όλους τους κατοίκους της Επαρχίας, ότι όποιος επιχειρήσει παρέμβαση εντός ρέματος, αλλοίωση, ξεμπάζωμα, εργασίες, κατασκευές οι οποίες εφάπτονται με τεχνικά (γεφύρια) ή οποιαδήποτε εργασία η οποία γειτονεύει με ρεματιές, δίχως την αδειοδότηση από πλευράς τεχνικών υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας ή την αυτοψία των τεχνικών υπηρεσιών του Επαρχείου θα υφίσταται τις κυρώσεις.

 

Άμεση θα είναι η αντίδραση του Επαρχείου προς τις αρμόδιες υπηρεσίες στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ζητείται άμεσα η παρέμβαση του εισαγγελέως κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί κινδύνους η επικινδυνότητα στη βατότητα του Επαρχιακού Δικτύου ή όπου αλλού μπορεί να γίνουν, ούτε επικινδυνότητα με παράνομες παρεμβάσεις στις περιουσίες των πολιτών.         

 

     

 

 

 

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ  ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΜΦΙΛΗΣ

 

                                                                                                     ΙΚΑΡΙΑ 11-9-2014

 

 

                         

                                                Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

 

Μετά την υπόσχεσή της κατά την περιοδεία της στους Φούρνους και ειδικά στη Θύμαινα η Περιφερειάρχης κ. Καλογήρου Χριστιάνα, τοποθετήθηκε νηπιαγωγός για τα τέσσερα παιδάκια νήπια του νησιού και ιδρύθηκε νηπιαγωγείο.

 

Επίσης τηρώντας την υπόσχεση του ο κ. Ταξίαρχος κάλυψε με ιατρό το νησί της Θύμαινας, με στρατιωτικό Ιατρό δύο ημέρες την εβδομάδα τον μήνα Ιούνιο και τον μήνα Αύγουστο. Ο Έπαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του Τάγματος Ικαρίας ζήτησε να βοηθήσουν να καλυφθεί η θέση Ιατρού και για τον μήνα Σεπτέμβριο από τον στρατό, ο οποίος υποσχέθηκε να μεταφέρει το αίτημα στον Ταξίαρχο για ενημέρωση και άμεση λύση του ζητήματος.

 

Προχωράνε με ταχύτατους ρυθμούς από πλευράς Επαρχείου οι δύο εκθέσεις για τα Γήπεδα Ικαρίας Αγίου Κηρύκου και Φούρνων με σκοπό την έκδοση άδειας λειτουργίας των δύο αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

Ο Έπαρχος επίσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Λαγουτάρη προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λέσβου για ενημέρωση και δέουσες ενέργειες για κατασκευή μικρού βιώσιμου σφαγείου στη Ικαρία εντάσσοντας το στο Μέτρο 1,,2,3, του ΕΣΠΑ που έχει ανοίξει. Είναι μεγάλη ευκαιρία μιας και έχει υπογραφεί το υπ. αριθμ 23 Προεδρικό Διάταγμα για έγκριση σφαγείων μικρής δυναμικότητας σε ελληνικά νησιά ΦΕΚ αριθμ. φύλλου 40 17-2-2014. Στο άμεσο διάστημα ο Έπαρχος θα ζητήσει συνάντηση με τους κτηνοτρόφους της Ικαρίας προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα της Κτηνοτροφίας στην Επαρχία.

 

Η ομογενειακή εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας ζήτησε συνέντευξη από τον Έπαρχο , η οποία θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες . Δελτία τύπου του Επαρχείου δημοσιεύονται στην συγκεκριμένη εφημερίδα για να ενημερώνεται αυτό το χρυσό κομμάτι της Ικαρίας μας που ζει στις Η.Π.Α. τα αδέλφια μας ,οι ομογενείς μας.

 

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΙΚΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΩΝ

ΕΠΑΡΧΟΣ

ΠΑΜΦΙΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

14,614ΥποστηρικτέςΚάντε Like
577ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,330ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ