Αιγαίο: Η κουζίνα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων στο 360 Cocktail Bar Restaurant στην Αθήνα

Θέλετε να γνωρίσετε ή και να θυμηθείτε τις γεύσεις του Αιγαίου; Θέλετε να έχετε έναν γαστρονομικό οργασμό από τα χέρια του Γιάννη Γαβαλά ή του Γιώργου Δημητροκάλλη; Παράλληλα δε να δώσετε χείρα βοηθείας στη δράση που κάνουν οι εθελοντές της Aegean Rebreath για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος; Ε τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το γνωστό εστιατόριο 360 στο κέντρο της Αθήνας (Ηφαίστου 2 – Πλατεία Μοναστηράκι) που διοργανώνει μία εξαιρετική σειρά από δράσεις με τίτλο ” Think Globally, Act Locally”

Από τις 17 Ιανουαρίου και έως τις 8 Μαρτίου στο γνωστό εστιατόριο θα παρελάσουν οι πιο γνωστοί σεφ του Αιγαίου… Μάλιστα, θα έχουμε πιάτα με τοπικά προϊόντα σε συνδυασμό με θεματικές βραδιές και όλα αυτά υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίου.. Κι όπως τονίζεται ” Τα έσοδα του φεστιβάλ για το 2020 θα διατεθούν στην Aegean Rebreath η οποία, μεταξύ άλλων, υλοποιεί δράσεις προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος”. Κι επειδή σας είπαμε για εστιατόρια ή γνωστούς σεφ, να πούμε ότι η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες θα εκπροσωπηθούν από το Αντάμωμα (13/02) και την Αρακλιά (19/02) ενώ η Αμοργός έρχεται στις 28 Φεβρουαρίου με γεύσεις από το “Τρανζιστοράκι”… Γενικά οι Κυκλάδες έχουν την τιμητική τους με 12 παρουσίες γνωστών εστιατορίων…

Το πρόγραμμα των δράσεων 
1 —-17/01 Ανδρος— Sea Satin Nino
2—-19/01 Αντίπαρος – Περαματάκι
3—-22/01 Αίγινα- Σκοτάδης
4—-24/01 Τήνος—”Ηταν ένα Μικρό Καράβι
5—-27/01 Σαντορίνη — Λεύκες
6—-29/01 Σίφνος— Η Ταβέρνα του Μανώλη
7—-31/01 Ικαρία — Marymary
8—-07/02 Σύρος— Μάρω Διακάτου
9—-09/02 Κρήτη – Νυκτερίδα
10—-15/02 Πάτμος— Μπενέτος
11—-13/02 Νάξος—Αντάμωμα
12—-19/02 Ηρακλειά — Araklia
13—-26/02 Κίμωλος— Meltemi View & Taste
14—-28/02 Αμοργός— Τρανζιστοράκι
15—-04/03 Λήμνος— Φλωμάρι
16—-06/03 Μήλος— Αλευρόμυλος
17—-08/03 Σέριφος—Της Καλής

naxospress.gr

About ikariaki.gr