Home ΚοινωνίαΠολιτικήΔημοτικές Εκλογές 2019 Ανακοίνωση Υποψηφιότητας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές από τον Νίκο Σταμούλο

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές από τον Νίκο Σταμούλο

by ikariaki.gr
10 views

Δελτίο Τύπου 17/7/2017

Με την παρούσα ανακοίνωση μου επιθυμώ να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες μου που αγαπούν τον τόπο μας και επιθυμούν την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του.
Για όσoυς δε με γνωρίζουν καλά, θα ήθελα να πω δυο λόγια.

Είμαι Απόστρατος Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, από το οποίο ολοκλήρωσα ευδοκίμως την υπηρεσία μου. Κατοικώ μόνιμα στο νησί μας από το 2004. Η αγάπη μου για τον τόπο μας σε συνδυασμό με την αποστράτευση μου από την υπηρεσία μου με έκαναν να ζήσω από κοντά τα προβλήματα του νησιού μας. Συνομιλώντας με επιφανείς πολίτες του νησιού μαςδιαπιστώσαμε ότι υπάρχουν ανάμεσα μας άτομα αξιόλογα που έχουμε ως κοινό στόχο να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και να σχηματίσουμε μια ομάδα η οποία θα έχει ως πρώτο στόχο τη συζήτηση των προβλημάτων και στη συνέχεια τη δημιουργία ενός σχήματος το οποίο θα διεκδικήσει την ψήφο σας επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Μετά την ανικανότητα της δημοτικής αρχής και την ανεπάρκεια από ορισμένους της αντιπολίτευσης . Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση να ηγηθώ του σχήματος αυτού. Κατόπιν ώριμης σκέψης την αποδέχθηκα. Όποιος επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας για να μας θέσει οποιοδήποτε ζήτημα του ή προβληματισμό του μπορεί να απευθύνεται στα εξής τηλέφωνα : 6989863120 & 2275032996.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή μου και χαρά για μένα να ακούσω τις απόψεις σας, και σε μεταγενέστερο χρόνο να προσπαθήσω για την επιδίωξη των κοινών μας στόχων.

Σας ευχαριστώ πολύ,
Νίκος Κ. Σταμούλος
Απόστρατος Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος

Κοινοποίηση στα Μ.Μ.Ε και λοιπών φορέων

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue