Home ΟικονομίαΤουρισμός 2022 – Αίτηση συμμετοχής Κύριων & Μη Κύριων Καταλυμάτων για τηλεκπαίδευση – “Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων για τον COVID-19”

2022 – Αίτηση συμμετοχής Κύριων & Μη Κύριων Καταλυμάτων για τηλεκπαίδευση – “Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων για τον COVID-19”

by ikariaki.gr
53 views
Το 2022 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για τους καταλυματίες κάθε μεγέθους, κλειδιών και κατηγορίας, διότι θα είναι η πρώτη χρονιά με την παραλλαγή της Ομικρον.
Το 2022 οι κίνδυνοι είναι:
  1. Η πιθανότητα να εμφανιστούν κρούσματα στο κατάλυμά σας θα δεκαπλασιαστεί φέτος, όπως έγινε και στη κοινωνία.
  2. Η ιχνηλάτηση μπορεί να οδηγήσει στο κατάλυμά σας, πολλά κρούσματα που θα είναι ασυμπτωματικά. Άρα, οι οδοί μετάδοσης και μόλυνσης στο κατάλυμά σας, πρέπει να μηδενιστούν.
  3. Οι πελάτες σας θα κολλήσουν τον ιό πιθανώς σε μπαρ, κλαμπ και σε μέρη με συνωστισμό. Όμως η ιχνηλάτηση οδηγεί εκεί που έμενε για μεγάλο διάστημα το κρούσμα, όχι στα κλαμπ και μπαρ.
Οι καταλυματίες φέτος πρέπει να είναι έτοιμοι.

Η ΠΒΑ μαζί με την εταιρεία South East Europe Long Term Care, διοργανώνει για το 2022 εκπαίδευση για καταλύματα με Εστίαση και καταλύματα χωρίς Εστίαση, ανεξαρτήτως κατηγορίας στα πλαίσια της Κ.Υ.Α. 4634/2022, ΦΕΚ B’ 1223/17.03.2022 (τροποποίηση της υπ’ αρ. 6632/16.04.2021), με τίτλο «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοιού COVID-19″.

Εκεί θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας και αυτή είναι η προστιθέμενη αξία του Σεμιναρίου: καμία ερώτηση δεν θα μείνει αναπάντητη, θα απαντηθούν όλες και γραπτώς

H εκπαίδευση θα περιλαμβάνει και το επικοινωνιακό υλικό, μαζί με ένα αρχείο συνολικά με 62 υπο-αρχεία με την ισχύουσα νομοθεσία σε όλους τους τομείς: Σχέδιο Δράσης, Σχέδιο Διαχείρισης Ύποπτου Κρούσματος, Επικοινωνία, Οροφοκομία, Εστίαση, Υποδοχή, Κοινόχρηστοι χώροι, Μεταφορές, Πισίνες, Κλιματισμός, Γυμναστήρια & SPA, κλπ για την προσήκουσα εφαρμογή των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων.

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μετά το Πάσχα.
Το ποσό συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 40 ευρώ για κάθε κατάλυμα.
Εάν η αίτηση συμμετοχής γίνει μέσω συλλόγου, το ποσό συμμετοχής για κάθε κατάλυμα είναι 35 ευρώ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων 26/04/2022

 

Μετά την υποβολή της αίτησή σας, θα σας αποσταλεί email με τα στοιχεία τραπέζης ώστε να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού συμμετοχής σας.

Μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email όπου θα περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες της εκπαίδευσης (ημερομηνίας, ώρα & link σύνδεσης).

 

Τα ΜΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα www.healthfirsttourism.gr, στην οποία θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση συμμόρφωσης.. Εφόσον πρόκειται για Ξενοδοχείο, η σχετική δήλωση συμμόρφωσης γίνεται μέσω του ΞΕΕ στην Διαδικτυακή Διεύθυνση www.grhotels.gr .

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue