Home Τ. ΑυτοδιοίκησηΠεριφέρεια Β.Αιγαίου Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στην έναρξη των εκδηλώσεων “Ο τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας” στη Σάμο

Χαιρετισμός της Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου στην έναρξη των εκδηλώσεων “Ο τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας” στη Σάμο

by ikariaki.gr
4 views

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου μίλησε στην έναρξη των τριήμερων εκδηλώσεων που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Επιμελητήριο Σάμου, με θέμα «Ο τουρισμός συναντά την τοπική παραγωγή των νησιών μας», που διεξάγονται στον παραλιακό δρόμο της πόλης της Σάμου.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός της κας Χριστιάνας Καλογήρου:

 

«Φίλες και φίλοι,

Το λέμε και θα το λέμε πάντα με καθαρή και δυνατή φωνή.

Είμαστε περήφανοι για τα τοπικά προϊόντα μας.

Η επικοινωνία μας εδώ σήμερα, η συνάντηση, η έκθεση, η παρουσίαση των προϊόντων μας, είναι μία από τις πολλές πράξεις για την πολύπλευρη ανάδειξη της αξίας τους.

Τα προϊόντα μας, με την ποιότητά τους, την ποικιλία τους, τη μεγάλη διατροφική τους αξία, παρέχονται σε όλους, προσφέρονται όμως ιδιαίτερα ως αγαθό μοναδικό, ως αποκάλυψη της ιδιαιτερότητας του τόπου μας στον ξένο επισκέπτη, που αν και περαστικός, μέσα από το πέρασμά του αυτό δένεται με τη φύση, την παράδοση, τη φιλοξενία, τον πολιτισμό και τις γεύσεις. Δένεται δηλαδή με τον τόπο και τους ανθρώπους του.

banner

Τα τοπικά προϊόντα που παράγονται σε μια γη ιδιαίτερης ομορφιάς, μέσα σε ένα τοπίο ιδιαίτερου κάλους, είναι μια δημιουργία των ανθρώπων του τόπου μας που προσθέτουν στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των νησιών μας και πολλαπλασιάζουν τις τουριστικές δυνατότητές τους.

Έτσι, φίλες και φίλοι, επιτρέψτε μου να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μου για τη σημερινή ημέρα, διότι με τον τρόπο της μιλάει γι’ αυτό που είμαστε, γι’ αυτά που δημιουργούμε για τα πολλά και άλλα περισσότερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε.

Τα τοπικά προϊόντα μας θα είναι πάντα ένα στήριγμα για τον τουρισμό μας, και εμείς ως Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα εξαντλούμε πάντα τις δυνατότητές μας για τη στήριξη και των παραγωγών μας και του τουρισμού μας και του τόπου μας συνολικά.

Σας ευχαριστώ».

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue