Home Εκπαίδευση Υποτροφίες Πλήρους Φοίτησης από τον ΑΚΤΟ σε σπουδές Art & Design!

Υποτροφίες Πλήρους Φοίτησης από τον ΑΚΤΟ σε σπουδές Art & Design!

by ikariaki.gr
16 views

30 Ιανουαρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Ο ΑΚΤΟ, ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Όμιλος Art, Design & Media στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διάθεση 6 (έξι) Υποτροφιών Πλήρους Φοίτησης. Η χορήγηση των Υποτροφιών εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΚΤΟ για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

  • ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν τρεις (3) Υποτροφίες Πλήρους Φοίτησης στα εξής Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών του ΑΚΤΟ (Αθήνας και Θεσσαλονίκης):

Master of Arts in Design

Master of Arts in Digital Design & Interactive Applications

Master of Arts in Photography & Visual Language

Master of Arts in Fashion Brand Communication & Styling

Τα εν λόγω προγράμματα απευθύνονται σε Πτυχιούχους & σε Επαγγελματίες (με αποδεδειγμένη, τουλάχιστον πενταετή επαγγελματική εμπειρία σε σχετικούς Τομείς). Τα μαθήματα διεξάγονται στην Ελληνική Γλώσσα και οδηγούν στην απόκτηση του πανεπιστημιακού τίτλου Master of Arts, που εκδίδεται και απονέμεται απευθείας από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Middlesex University London.

banner

Oι παραπάνω τίτλοι τηρούν τις προϋποθέσεις αναγνώρισης επαγγελματικής ισοδυναμίας για τους πανεπιστημιακούς τίτλους σπουδών, που συνεπάγεται την αναγνώριση επαγγελματικών δικαιωμάτων σε αποφοίτους που αποκτούν μεταπτυχιακά, μέσω Κολλεγίων, όπως ο ΑΚΤΟ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ (άρθρο 13 του Νόμου 4148/2013).

Σημειώνεται ότι, οι υποτροφίες καλύπτουν το σύνολο των διδάκτρων για τη όλη διάρκεια των σπουδών συμπεριλαμβανομένων και των fees του Middlesex University London.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν έπειτα από ατομική συνέντευξη και σύμφωνα με την κρίση επιτροπής, η οποία θα συσταθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Η Υποβολή Αιτήσεων για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 23:59, στον σύνδεσμο http://akto.gr/ypotrofies-ma/

  • ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΕΚ

Οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν τρεις (3) Υποτροφίες Πλήρους Φοίτησης στα προγράμματα ΙΕΚ του ΑΚΤΟ (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) και στις εξής ειδικότητες:

Πολυμέσα / Web designer – Developer / Videogames

Γραφιστική (Γραφίστας Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων)

Φωτογραφία (Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας)

Διακόσμηση (Τεχνικός Διακόσμησης)

Animation [Τεχνικός Κινούμενης Εικόνας & Ηλεκτρονικής Σχεδίασης Γραφήματος (Animator)]

Μόδα (Ειδικός Ενδυματολογίας & Σχεδίασης Μόδας)

Σκίτσο (Σκιτσογράφος – Εικονογράφος)

Τεχνικός Δομικών Έργων

Οι υποτροφίες καλύπτουν πλήρως τα συνολικά δίδακτρα της διετούς φοίτησης του προγράμματος. Θα χορηγηθούν έπειτα από ατομική συνέντευξη και σύμφωνα με την κρίση επιτροπής, η οποία θα συσταθεί αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό.

Η Υποβολή Αιτήσεων για τα προγράμματα ΙΕΚ γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στις 23:59, στον σύνδεσμο http://akto.gr/ypotrofies-iek/

 

ΑΚΤΟ 

www.akto.gr | [email protected]

Αθήνα: Ευελπίδων 11Α (Έναντι Πανελλήνιου Γ.Σ.) | Τ. 210 52 30 130

Θεσσαλονίκη: 26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρ.Γεωργίου (δίπλα στο MET Hotel) | Τ 2310 221 231

Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε νέα μας μπορείτε να στείλετε ένα e-mail με θέμα «διαγραφή»στο [email protected]

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue