Home ΚοινωνίαΕλλάδα Το YourBand@ERT επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Το YourBand@ERT επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!

by ikariaki.gr
5 views

Το YourBand@ERT επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Η δράση της Γενικής Διεύθυνσης Νέων Μέσων της ΕΡΤ  YourBand@ERT, μετά την επιτυχία της περασμένης χρονιάς και τη διάκρισή της από τον Διεθνή Οργανισμό Δημόσιων Ραδιοτηλεοπτικών Προγραμμάτων INPUT (INternational PUblic Television), απευθύνει νέα ανοιχτή πρόσκληση σε μουσικούς δημιουργούς.

Η ΕΡΤ Α.Ε. προσκαλεί  νέα μουσικά συγκροτήματα και μουσικούς δημιουργούς να στείλουν ένα βίντεο μικρής διάρκειας (έως 5 λεπτά) μ’ ένα πρωτότυπο μουσικό έργο, από τη Δευτέρα 10 Απριλίου έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.

Σκοπός της δράσης YourBand@ERT, είναι η ανάδειξη και η προβολή νέων και νεοεμφανιζόμενων μουσικών δημιουργών από τα Μέσα της ΕΡΤ. Τα βίντεο τα οποία θα πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα αναρτηθούν στον διαδικτυακό τόπο yourband.ert.gr.

Παρόλο που η δράση δεν έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές και θα επιλέξει εκείνες οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα μουσικά τους έργα, αλλά και να προβάλλουν την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα στα Μέσα της ΕΡΤ.

Δεκτές θα γίνονται όλες οι προτάσεις με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις, ανεξάρτητα από το μουσικό είδος (genre), τη γλώσσα των στίχων (εφόσον υπάρχουν) και το αισθητικό ιδίωμα της οπτικοακουστικής έκφρασης.

Πληροφορίες και όροι συμμετοχής: yourband.ert.gr

Email επικοινωνίας: [email protected]

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue