Home Αθλητισμός Το 5ο Ikariarun είναι εδώ! – Χρήσιμες οδηγίες για Δρομείς και όχι μόνο

Το 5ο Ikariarun είναι εδώ! – Χρήσιμες οδηγίες για Δρομείς και όχι μόνο

by ikariaki.gr
39 views

Αγαπητέ/ή Δρομέα

Σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να τρέξεις στο 5ο Ikaria Run 5χλμ & 10χλμ

Αν είσαι κάτοικος Ικαρίας θα λάβεις μέρος σε μία πρωτόγνωρη διοργάνωση για τα δεδομένα του Νησιού, αν είσαι επισκέπτης θα ζήσεις από κοντά τον Ικαριώτικο τρόπο ζωής και θα γνωρίσεις ένα πανέμορφο νησί του Αιγαίου.

Θα βρεις ότι χρειάζεσαι στο site www.ikariarun.gr

Αν για οποιονδήποτε λόγω δεν θα καταφέρετε να τρέξετε στο Ikaria Run παρακαλούμε ενημερώστε μας εγκαίρως ώστε να αποδεσμεύσουμε τις θέσεις, είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Διαδρομή

Δείτε την διαδρομή του Αγώνα σε χάρτη από την google! Είναι κυκλική με αφετηρία και τερματισμό την Πλατεία στο Χωριό Πλαγιά στην Ικαρία.

Οι δρομείς των 10χλμ θα επαναλάβουν την διαδρομή και 2η φορά.

Δείτε την διαδρομή του Ikaria Run 5χλμ & 10χλμ σε χάρτη με υψομετρικές διαφορές και διαφορές της κλίσης της διαδρομής. Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://ridewithgps.com/routes/5286490

banner

Πρόσβαση στο Χωρίο Πλαγιά

Το χωρίο Πλαγιά Ικαρίας που θα διεξαχθεί ο Αγώνας βρίσκεται στο κέντρο του Νησιού και απέχει 17χλμ από το λιμάνι του Ευδήλου και 16χλμ από το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου.

Την ημέρα του Αγώνα Σάββατο 4 Αυγούστου θα υπάρχει όχημα της διοργάνωσης που θα αναχωρεί από τον Αρμενιστή (Διασταύρωση για Ράχες) στις 16:00 μ.μ. και θα κάνει στάσεις σε Μεσακτή (Beach Bar Bencao) στις 16:05 σε Γιαλισκάρι (super market Μαρίνος) στις 16:10 μ.μ, Αυλάκι (διασταύρωση για Πηγή) στις 16:15 μ.μ., Κάμπο(Πλατεία) στις 16:25 μ.μ., και Εύδηλο στις 16:30 μ.μ (μεγάλο parking, αρχή γέφυρας) και θα επιστρέψει μετά την λήξη του Αγώνα (περίπου 20:30 μ.μ. με 21:00 μ.μ.).

Όχημα θα υπάρχει στα Θέρμα (Λουτρά Απόλλων) που θα αναχωρεί στις 16:15 μμ. Και θα κάνει στάση στον Άγιο Κήρυκο (Alpha Bank) στις 16:30 μ.μ.και θα επιστρέψει μετά την λήξη του Αγώνα (περίπου 20:30 μ.μ. με 21:00 μ.μ.).

Για να ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ στα οχήματα της διοργάνωσης στείλτε τα στοιχεία σας στο mail : ikariarun@yahoo.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6987710273 & 6945925566 (Βαγγέλης Κοτσαμπάς).

Όσοι επιλέξουν να έρθουν στο χωριό Πλαγιά με δικό τους μέσο μεταφοράς, παρακαλούνται να σταθμεύσουν ΜΑΚΡΙΑ πριν και μετά από την Πλατεία της Πλαγιάς που θα δοθεί η εκκίνηση του Ikaria Run.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Την ημέρα της διεξαγωγής του Αγώνα Σάββατο 4 Αυγούστου η πρόσβαση στην πλατεία του χωριού Πλαγιά θα απαγορεύεται για οχήματα μετά τις 16:30 μμ. Όσοι θέλουν μπορούν να χρησιμοποιούν τον περιφερειακό δρόμο για τις μετακινήσεις τους.

Μετά από απόφαση του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Κηρύκου Ικαρίας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα και για την ασφάλεια των αθλητών που λαμβάνουν μέρος σε αυτόν, ο περιφερειακός δρόμος που διέρχεται το χωριό Πλαγιά θα παραμείνει ΚΛΕΙΣΤΟΣ από τις 18:30 μμ. έως και τις 20:00 μμ.

Εξαιρούνται όπως είναι φυσικό περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Γραμματεία Αγώνα – Παραλαβή Αριθμών

Η γραμματεία του Αγώνα θα είναι ανοιχτή την ημέρα του Αγώνα, Σάββατο 04/08/2018 και ώρες από 14:00 έως και 18:15 στην Πλατεία του Χωριού Πλαγιά, σε ειδικό χώρο διαμορφωμένο από την διοργανώτρια αρχή.

Εκεί οι αθλητές των 5χλμ & 10χλμ που έχουν εγγραφεί ONLINE θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς συμμετοχής.

Οι αθλητές που δεν έχουν εγγραφεί θα μπορούν να πραγματοποιούν την εγγραφή τους συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής μέχρι να ολοκληρωθεί το όριο των θέσεων.

Οι αθλητές που έχουν εγγραφεί μέσω τηλεφώνου θα μπορούν να ολοκληρώνουν την εγγραφή τους συμπληρώνοντας την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής μέχρι να ολοκληρωθεί το όριο των θέσεων.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον εναλλακτικό περίπατο των 2χλμ θα εγγράφονται πριν την εκκίνηση μέχρι να ολοκληρωθεί το όριο των θέσεων.

Παρακαλούνται ΟΛΟΙ οι δρομείς να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης (Πλατεία Πλαγιάς) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΩΡΑ πριν από την εκκίνηση, ώστε να αποφευχθούν οι συνωστισμοί και να ξεκινήσει ο αγώνας στη ώρα του 18:30 μμ. Η εκκίνηση δεν θα καθυστερήσει διότι ο δρόμος δεν μπορεί να μείνει περισσότερη ώρα κλειστός.

Πρόγραμμα Αγώνα

Σάββατο 04/08/2018

Λειτουργία Γραμματείας από τις 14:00 έως και τις 18:15

18:25 Ενημέρωση από τους διοργανωτές

18:30 Έναρξη Αγώνα 5χλμ και 10χλμ

18:35 Έναρξη Εναλλακτικού Περίπατου 2χλμ

18:48 Εκτιμώμενη άφιξη πρώτου δρομέα 5χλμ

19:09 Εκτιμώμενη άφιξη πρώτου δρομέα 10χλμ

20:00 Τέλος Αγώνων και Εναλλακτικού Περιπάτου

20:15 Απονομές επάθλων στους τρείς πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών – Γυναικών του Αγώνα 5χλμ & 10χλμ

Μετά τον τερματισμό

Μετά τον τερματισμό των 5χλμ & 10χλμ οι δρομείς θα παραλαμβάνουν από τους εθελοντές αναμνηστικό μετάλλιο, και μπουκαλάκι νερό.

Μετά τον τερματισμό των 2χλμ οι περιπατητές θα παραλαμβάνουν από τους εθελοντές αναμνηστικό μετάλλιο και μπουκαλάκι νερό.

Μετά το τέλος του Αγώνα

Μετά το τέλος του Αγώνα θα ακολουθήσει pasta party (μακαρονάδα) ΔΩΡΕΑΝ από τους διοργανωτές!

Πληροφορίες – Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την διοργάνωση στο email:  ikariarun@yahoo.gr

Μπορείτε να μαθαίνετε νέα για τον Αγώνα στο site: www.ikariarun.gr

Βρείτε μας στην επίσημη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/ikariarun

στο twitter:https://twitter.com/IkariaRun

στο google+ :https://plus.google.com/+IkariaRun

στο Instagram: https://instagram.com/ikariarun/

στο youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UC8UBjEgljSMzwumGraZSMog

Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6987710273 & 6945925566 Βαγγέλης Κοτσαμπάς

Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε Καλό Αγώνα και Καλό Τερματισμό!

Ikaria Run

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue