Home ΚοινωνίαΕπικαιρότητα Το Σάββατο 1 Απρίλη στο Καρλόβασι ο αγώνας γυναικών ΑΓΣ Διαγόρας Ραχών – Νηρηίδες Φθίας βγάζει πρωταθλητή

Το Σάββατο 1 Απρίλη στο Καρλόβασι ο αγώνας γυναικών ΑΓΣ Διαγόρας Ραχών – Νηρηίδες Φθίας βγάζει πρωταθλητή

by ikariaki.gr
39 views

 

Το Σάββατο 1 Απριλίου στο Καρλόβασι της  Σάμου  για την 10η Αγωνιστική  στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Γυναικείου ποδοσφαίρου διεξάγεται ο τελευταίος  (εντός έδρας για τον Διαγόρα Ραχών) αγώνας με τις δεύτερες στην κατηγορία Νηρηίδες Φθίας που θα αναδείξει την Πρωταθλήτρια ομάδα του 4ου ομίλου και την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Διαγόρα Ραχών θέλει οπωσδήποτε νίκη ή ισοπαλία για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα της Λαμίας (Νηρηίδες Φθίας) θέλει μόνο νίκη εκτός έδρας.

Όπως καταλαβαίνετε και με την βαθμολογία που παραθέτουμε παρακάτω, το συγκεκριμένο ματς κρίνεται ίσως το πιο κρίσιμο ματς του 4ου ομίλου, αφού από το αποτέλεσμα του θα κριθεί ποια ομάδα θα ανέβει στη στην Β’ Εθνική κατηγορία, κάτι που έχει σχεδόν κριθεί στους άλλους 7 ομίλους.

Οι φίλαθλοι και οπαδοί του Διαγόρα Ραχών ετοιμάζουν μεγάλη κινητοποίηση για το ταξίδι στο Καρλόβασι, με αναχώρηση από Ικαρία με το πλοίο από τον Άγιο Κήρυκο την Παρασκευή το βράδυ και επιστροφή στην Ικαρία πάλι με το πλοίο την Κυριακή το απόγευμα.

Ευχόμαστε ολόψυχα η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα Ραχών που εκπροσώπησε επάξια το νησί μας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας, να επιστρέψει στο νησί με το Πρωτάθλημα και βέβαια την άνοδο της αυτόματα στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Ένα πρωτάθλημα σαφώς πιο δύσκολο, αλλά με τις αθλήτριες μας όλα είναι πιθανά. Ας γίνει αυτή η προσπάθεια του Διαγόρα Ραχών, αφετηρία να αναπτυχθεί και στα άλλα σωματεία του νομού μας το γυναικείο ποδόσφαιρο, ούτως ώστε μαζί με τις ανδρικές ομάδες ομάδες να δημιουργήσουν μια μεγάλη  και διαφορετική αθλητική εικόνα, με πολλούς νέους και νέες να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να διακρίνονται.

Για την Ικαριακή Ραδιοφωνία

banner

Σωτήρης Πολίτης

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue