Home ΚοινωνίαΑιγαίο Το πρόγραμμα «Αναγέννηση & Πρόοδος» αυτό το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Ευστράτιο

Το πρόγραμμα «Αναγέννηση & Πρόοδος» αυτό το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Ευστράτιο

by ikariaki.gr
2 views

Το πρόγραμμα της «Αναγέννηση & Πρόοδος» στα νησιά της άγονης γραμμής και στις ακριτικές περιοχές υλοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / Stavros Niarchos Foundation

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 29μελή αποστολή με δύο ΚΙΜ  θα πραγματοποίηση επίσκεψη  τον Άγιο Ευστράτιο.

Διαβάστε τι ανάρτησε στο facebook στην σελίδα του το πρόγραμμα «Αναγέννηση & Πρόοδος»

 

«Στα τελευταία στάδια πριν την αναχώρηση της δεύτερης αποστολής μας για το νησί του Άγιου Ευστράτιου, Βόρειο Ανατολικό Αιγαίο. Είναι το πιο απομονωμένο νησί του Αρχιπελάγους και απέχει από την Λήμνο 18 ναυτικά μίλια. Είναι η 30η αποστολή των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ) και της Ομάδας Υγείας, η οποία αποτελείται από Ιατρούς, Νοσηλευτές, Τεχνολόγους, φοιτητές Ιατρικής και διοικητικό προσωπικό, σύνολο 29 μέλη, και θα προσφέρει δωρεάν, στους περίπου 170 μόνιμους κάτοικους του νησιού, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, γενικές εξετάσεις και ομιλίες για τα παιδιά και τους μεγάλους με θέματα υγείας, διατροφής, μαθησιακές δυσκολίες και πρώτες βοήθειες. Η λειτουργία των ιατρείων ξεκινάει το Σάββατο 21, έως και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου.

Το πρόγραμμα μας υλοποιείται σε νησιά της άγονης γραμμής και ακριτικές περιοχές, με τη χρήση των 2 υπερσύγχρονων ΚΙΜ και όλου του εξειδικευμένου εξοπλισμού, υπό την επιστημονική επίβλεψη της: Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», ΕΚΠΑ / 1st Department of Orthopaedic Surgery, Athens University Medical School και της Πολυκλινικής του Ολυμπιακού χωριού (ΑΕΜΥ).»

 

Αναδημοσίευση από : http://www.limnosreport.gr

 

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue