Home ΚοινωνίαΕλλάδα Το Ποτάμι καλεί δημοσίους υπαλλήλους να στελεχώσουν το Κέντρο Υποστήριξης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας

Το Ποτάμι καλεί δημοσίους υπαλλήλους να στελεχώσουν το Κέντρο Υποστήριξης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας

by ikariaki.gr
27 views

 

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πληροφορίες:  Αικατερίνη Σιτζάνη

Διεύθυνση Αλληλογραφίας:  Σεβαστουπόλεως 22, Αθήνα

Τηλέφωνο: Φαξ:   210 370 7568 – 210 370 7073 210 370 7318

email:  prokirixi@topotami .gr

 

banner

 Αθήνα, 24 Απριλίου 2017

Αριθ. Πρωτ.: 159/ΒΓΜ2/24.04.2017

Προς: Όπως πίνακας αποδεκτών

 

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς υπαλλήλους του Δημοσίου

Στα 2 και πλέον χρόνια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας, το Ποτάμι εφαρμόζει στην πράξη όσα διακηρύττει και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του Κέντρου Υποστήριξης της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας (Κ.Υ.Κ.Ο.). Πρόκειται για τη 2η ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος, η οποία ακολουθεί μετά την επιτυχή διενέργεια της 1ης (πριν 2 χρόνια).

Οι ανοικτές διαδικασίες, τις οποίες ακολουθούμε, είναι σαφής απόδειξη ότι επιμένουμε αταλάντευτα στις ίδιες αρχές και αξίες για αξιοκρατική επιλογή των συνεργατών του Κινήματος χωρίς δεσμεύσεις, συναλλαγές και πελατειακές πρακτικές.

Αν είστε υπάλληλοι του Δημοσίου τομέα που:

  • έχετε γνώση, όρεξη, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, διακατέχεστε από αίσθημα ευθύνης για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και θέλετε να προσφέρετε,
  • πιστεύετε ότι κάποια από τις θέσεις που ακολουθούν σας ταιριάζουν,

η παρούσα προκήρυξη σας αφορά.

Αναζητούμε υπαλλήλους του δημοσίου τομέα (μόνιμοι υπάλληλοι ή υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου οι οποίοι υπηρετούν σε φορείς και υπηρεσίες του δημόσιου τομέα κάθε μορφής, σε νομικά πρόσωπα δημοσίου ή/και ιδιωτικού δικαίου) που έχουν τη διάθεση να επενδύσουν τη γνώση, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους, για να ακούγεται η φωνή της λογικής στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Δεν αναζητούμε υπαλλήλους που βλέπουν τα πολιτικά κόμματα ως μια ευκαιρία να αποφύγουν τις ευθύνες και τον φόρτο εργασίας.

Το πλαίσιό μας περιλαμβάνει ενδιαφέροντα αντικείμενα απασχόλησης, ευέλικτους και αποτελεσματικούς τρόπους εργασίας, άριστες συνθήκες συνεργασίας, και κυρίως μια σημαντική αίσθηση προσφοράς και δημιουργίας προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών.

Στείλτε το βιογραφικό σας μέχρι τις 8 Μαΐου 2017 στo email: [email protected], σημειώνοντας για ποια από τις θέσεις και ποιο/α αντικείμενο/α ενδιαφέρεστε (βλ. θέσεις και πεδία-αντικείμενα στο Παράρτημα Ι).

Το Ποτάμι θα χειριστεί κάθε βιογραφικό με απόλυτη εχεμύθεια. Εκείνες και εκείνοι, των οποίων τα βιογραφικά ανταποκρίνονται σε κάποια από τις προτεινόμενες θέσεις, θα κληθούν άμεσα σε συνέντευξη, ώστε να επιλεγούν αυτοί που μπορούν να εργαστούν στο πλαίσιο μιας ήδη δομημένης και καλά οργανωμένης ομάδας, η οποία έχει αποδείξει την ποιότητα και τη σοβαρότητα της δουλειάς της στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, που σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις μπορούν να διατεθούν σε γραφεία βουλευτών και πολιτικών κομμάτων (βλ. κωδικοποιημένες τις ισχύουσες διατάξεις στο Παράρτημα ΙΙ).

Στο σημείο αυτό θέλουμε να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με όσα πρεσβεύουμε στην πράξη και όχι στα λόγια, και έχοντας ήδη ρητά ενημερώσει την κοινή γνώμη, σε αντίθεση με άλλα κόμματα, δεν έχουμε την πρόθεση να αποσπάσουμε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και υγειονομικό προσωπικό όλων των δομών, σεβόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν στην «πρώτη γραμμή» για τις δύο αυτές κατηγορίες προσωπικού και μάλιστα υπό το καθεστώς της συνεχιζόμενης κρίσης που διέρχεται η χώρα.

Το Ποτάμι, όπως έχει ήδη δηλώσει, κάνει περιορισμένη χρήση του δικαιώματος που του παρέχει ο νόμος να ζητήσει τη διάθεση δημοσίων υπαλλήλων, και για αυτό οι θέσεις που περιγράφουμε παρακάτω (13 στο σύνολο) συν τις ήδη καλυφθείσες από την 1 η προκήρυξη, υπολείπονται του μέγιστου αριθμού τις οποίες θα είχε δικαίωμα.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue