Home ΑρθρογράφοιΕλεύθερη Πένα Το λιμάνι του Ευδήλου μέσα απο τα ”μάτια” μιας επισκέπτριας

Το λιμάνι του Ευδήλου μέσα απο τα ”μάτια” μιας επισκέπτριας

by ikariaki.gr
1 views

Στην Ικαριακή Ραδιοφωνία διαβάζετε ειδήσεις από την τοπική επικαιρότητα, Θέματα που αφορούν κατοίκους, φίλους και επισκέπτες, στις σελίδες μας βρίσκετε επίσης και τις όμορφες εικόνες που μας δίνει απλόχερα η Φύση και το Περιβάλλον του νησιού. Εχουμε όμως και την υποχρέωση να υπογραμμίζουμε τα κακώς κείμενα, ειδικά όταν αναγνώστες μας τα επισημαίνουν πάντα καλοπροαίρετα.

Το παρακάτω μήνυμα έρχεται από μια φίλη που αφού ταξίδεψε στην Ικαρία, το Σάββατο 29 Ιουλίου βρέθηκε στο λιμάνι του Ευδήλου για το ταξίδι της επιστροφής,στέλνοντας την αγάπη μας στη φίλη που μοιράστηκε το μήνυμα και τις φωτογραφίες, εκ’ μέρους της Ικαρίας και την ευχή να ξανάρθει στο νησί μας. Προφανώς το μήνυμα πάει στους αρμόδιους φορείς που θα χαρούμε να δούμε ως απάντηση πράξεις.

Σήμερα το Νησος Μυκονος είχε καθυστέρηση.. Απλά έτσι όπως καθόμουν σκέφτηκα πως θα έπρεπε να υπήρχε ένα παγκάκι μια ομπρέλα κατι..Για να μας αποχαιρετήσετε όπως μας αξίζει.. Κοιτάζοντας το λιμάνι είδα φώτα σπασμένα και σκισμενη την ελληνική σημαία να κυματίζει παρ’ολα αυτά. Δεν κρίνω Θέλω να πιστεύω ότι βοηθώ. Εγώ αγαπώ την Ικαρία και είναι η τέταρτη φορά που έρχομαι..

Σας στέλνω και τις φωτογραφιες

 

Με όλη μου την πραγματική αγάπη για την πανέμορφη❤️ Ικαρία

 

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue