Home ΚοινωνίαΗ Ικαρία Τώρα Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 ο κ. Δημήτρης Καζάκης (πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ) και ο Διοικητής του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας κ. Σταμάτης Καρδάσης στην Ικαριακή Ραδιοφωνία

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 ο κ. Δημήτρης Καζάκης (πρόεδρος του Ε.ΠΑ.Μ) και ο Διοικητής του Γ.Ν. – Κ.Υ. Ικαρίας κ. Σταμάτης Καρδάσης στην Ικαριακή Ραδιοφωνία

by ikariaki.gr
53 views

Αύριο Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 λίγο μετά τις 10 το πρωί, μετά το τέλος της εκπομπής “Πρωί – πρωί στην Ικαριακή” ο κ. Δημήτρης Καζάκης θα δώσει τηλεφωνική συνέντευξη ζωντανά στον Σωτήρη Πολίτη, επί όλων των θεμάτων της πολιτικής ζωής της χώρας μας και των θέσεων του Ε.ΠΑ.Μ. Η συνέντευξη γίνεται και με αφορμή την επίσκεψη του κ. Δ. Καζάκη την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 στη Σάμο.

Αύριο Πέμπτη επίσης γύρω στις 11 το πρωί θα είναι καλεσμένος στο στούντιο της Ικαριακής Ραδιοφωνίας, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Ικαρίας κ. Σταμάτης Καρδάσης, σε μια μεγάλη και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη για τα θέματα υγείας του νησιού μας .

Μπορεί αύριο να είναι Τσικνοπέμπτη, αλλά εμείς πιστοί στην σωστή ενημέρωση των ακροατών μας θα έχουμε, πιστεύουμε, δυο πολύ σημαντικές συνεντεύξεις με θέματα πολιτικής της πατρίδας μας αλλά και για τα θέματα υγείας του νησιού μας.

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue