Home ΚοινωνίαΣάμος Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου σε… «υψηλές πτήσεις»

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου σε… «υψηλές πτήσεις»

by ikariaki.gr
16 views

Σε περίοπτη θέση και στο Κεντρικό Κατάστημα των DUTYFREEτου Διεθνούς Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου με την αστείρευτη διαχρονικά ποιότητα και τα φρουτώδη και ανθώδη αρώματα, κλέβουν τις καρδιές των ταξιδιωτών!

Καθημερινά, προσφέρεται γευστική δοκιμή σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει στο υγρό χρυσάφι της Σάμου, το πολύτιμο και πολυβραβευμένο κρασί των αμπελοκαλλιεργητών του νησιού. Οι εξαιρετικοί οινολόγοι Ειρήνη Φλεσσάρα και Κων/νος Λάγιος, αναφέρονται διεξοδικά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθενός από τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, στους γευσιγνωστικούς συνδυασμούς, στις ιδιαίτερες ευωδίες που αναδύονται από την εξαιρετική ποικιλία του «μικρόρωγου μοσχάτου».

Τρία εκπληκτικά κρασιά, το ξηρό λευκό «Ψηλές Κορφές»,  το παλαιωμένο  κι ευωδιαστό «SamosAnthemis» και το λατρεμένο γλυκό «SamosVinDoux» σε «υψηλές πτήσεις». Κρασιά φτιαγμένα με  μεράκι, στο τρίπτυχο φιλοσοφίας του ΕΟΣΣ: Σεβασμός στην παράδοση, καινοτομία και εξειδικευμένη γνώση. Κρασιά που ξεκινούν από το αμπέλι του καλλιεργητή και φτάνουν έως το τραπέζι του καταναλωτή, στην άλλη άκρη του κόσμου!

 

 

banner

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue