Home Γωνία...ΠολιτισμούΒιβλίοπαρουσιάσεις Σύλλογος ” Η ΟΜΟΝΟΙΑ” Παγώνδα : Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου ” Αμάραντοι λεμονανθοί”

Σύλλογος ” Η ΟΜΟΝΟΙΑ” Παγώνδα : Εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου ” Αμάραντοι λεμονανθοί”

by ikariaki.gr
18 views

Σύλλογος Κυριών και

Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου 

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ»
Η Συγγραφέας Χαρά Παπαελευθερίου Μαρδώση

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η παρουσίαση του βιβλίου « ΑΜΑΡΑΝΤΟΙ ΛΕΜΟΝΑΝΘΟΙ» της συγγραφέως Χαράς Παπαελευθερίου Μπαρδώση έγινε στις 12 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Παγώνδα.

 

banner

Μια καταπληκτική βραδιά επεφύλαξαν οι «ΑΜΑΡΑΝΤΟΙ ΛΕΜΟΝΑΝΘΟΙ» στον Παγώνδα Σάμου. Κατάμεστη η μεγάλη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Η άψογη διοργάνωση και οι άριστοι συντελεστές της παρουσίασης δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα.
Με ωραία λόγια προλόγισαν το βιβλίο της συγγραφέως οι εξαιρετικοί ομιλητές οι Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή Πρόεδρος του Συλλόγου Κυρίων και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», η Άννα Ψαρά Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Σάμου, ο Μιλτιάδης Καραμανώλης Ιατρός, η Αλκμήνη Αξιώτου εκπαιδευτικός.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν τα παιδιά της «Παιδικής Φωλιάς» Αθανασία Σιγουλάκη και Σταύρος Λαμπράκης.

Την παρουσίαση έντυσαν μουσικά με τις υπέροχες φωνές τους και Σμυρναίικα τραγούδια, η ξεχωριστή 20μελής Χορωδία Μικρασιατών Σάμου με την συνοδεία πέντε μουσικών παραδοσιακών οργάνων.

Το βιβλιοπωλείο «Κόσμος» βοήθησε τα μέγιστα, για να πραγματοποιηθεί αυτή η παρουσίαση.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε αυτήν την τόσο άρτια, ξεχωριστή και όμορφη παρουσίαση, που τον σεργιάνισε στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικρασίας.

 

 

Και όλοι ανεξαιρέτως δίνοντας συγχαρητήρια, αποχαιρετούσαν την συγγραφέα κρατώντας το βιβλίο στα χέρια τους, θέλοντας να συνεχίσουν το όμορφο ταξίδι μαζί με τους «ΑΜΑΡΑΝΤΟΥΣ ΛΕΜΟΝΑΝΘΟΥΣ».

Το Δ.Σ του Συλλόγου
Η Συγγραφέας

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue