Home ΚοινωνίαΣάμος Σύλλογος Ενοικ. Δωματίων Σάμου : Συμμετοχή στην Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2018»

Σύλλογος Ενοικ. Δωματίων Σάμου : Συμμετοχή στην Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2018»

by ikariaki.gr
19 views

Σάμος 26/11/2018

                                              Αρ.πρωτ: 802

 

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  

 

Ο Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Νομού Σάμου ενημερώνει τους επαγγελματίες του τουρισμού ότι θα συμμετέχει για μία ακόμα χρονιά στη μεγάλη Τουριστική Έκθεση της Σμύρνης «TRAVEL TURKEY IZMIR 2018» που θα πραγματοποιηθεί 6-8 Δεκεμβρίου.

Το Επιμελητήριο Σάμου αρωγός αυτής της μεγάλης προσπάθειας για την προώθηση στη γείτονα χώρα του τουριστικού προϊόντος μας, χρηματοδοτεί και πάλι την ενοικίαση χώρου 12m2 και την κατασκευή περιπτέρου, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις των επαγγελματιών για την σωστή προβολή τους.

banner

Όσοι επιθυμούν να στείλουν έντυπο υλικό και προϊόντα για  να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους στη μεγάλη αγορά της Τουρκίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο μας στο 6944570015 (Νίκος Στεφανής), με το Επιμελητήριο στο 2273087970 και με τα γραφεία της Ένωσης Ξενοδόχων στο 2273023973.

Για όσους επισκεφτούν την έκθεση θα πρέπει να δηλώσουν αν επιθυμούν ιδιαίτερες  συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες καθώς και με όποιους άλλους αυτοί κρίνουν, να τους δοθεί μέρος για Β2Β συνεργασίες στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κοντά στο περίπτερο μας, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο περίπτερο μας όπου θα υπάρχουν άτομα με αρμοδιότητα  για την διανομή του έντυπου υλικού.

 

 

 

 

 

                                                                                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

 

 

 

                                                                                          ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

Διαβάστε ακόμα

Ο ραδιοσταθμός της Ικαρίας με ζωντανό πρόγραμμαενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Editorial

απαραιτητα

©2023 ikariaki. All Right Reserved. Designed and Developed by Fekas Brothers & Digital Avenue